5 fűszeres férfiparfüm

Az idei évben a férfiparfümök világában a fűszeres-fás illatok kerülnek a középpontba. Az olyan megszokott, hangsúlyos alapanyagok mellett, mint a bergamott, az érzéki szantálfa vagy a pézsma olyan különleges összetevők babonáznak meg minket, mint a kandírozott gyömbér, a csípős spanyol paprika vagy a szerecsendió. Lesz miből válogatni!

2015.04.07. 18:37
Katt a galériára!
5 fotó

5 fűszeres férfiparfüm

1 of 5
2 of 5
3 of 5
4 of 5
5 of 5

  2 of 5
5 fűszeres férfiparfüm

Intenzív és aromás illat, amiben felbukkan az olasz citrom és a mandarin, az ütős pink bors vagy a férfias alapillatot képviselő cédrus és pacsuli.

  3 of 5
5 fűszeres férfiparfüm

Frissítő fuvallat, amiben a grapefruit és a bergamott jegyeit fedezhetjük fel, az óceán felett úszó fehér felhőket pedig a finom, fehér pézsma testesíti meg. A végtelen szabadságot szimbolizáló kompozíció a gyömbértől válik pikánssá.

  4 of 5
5 fűszeres férfiparfüm

Ha ez az üveg beszélni tudna, akkor intelligenciájával és fondorlatosságával azonnal levenne minden nőt a lábáról. A laza úriember tökéletes kiegészítője ez, melyben a szantálfa, a cédrusfa és a tölgyfalevél mellett még a borókát, a kardamomot és a gyömbért is felfedezhetjük.

  5 of 5
5 fűszeres férfiparfüm

A friss citrusos jegyekkel elhalmozott illatban megtaláljuk ellenpontként az édes ananászt, a csípős spanyol paprikát és a szerecsendiót, és az érzéki férfiasság akkordjai is feltűnnek: a tonkabab, a pézsma és a szantál.

Még több
Szépség