Most te is a Max Factor arcává válhatsz!

Az idén fennállásának századik évfordulóját ünneplő Max Factor "100 év Glamúr" címmel fotóversenyt hirdet. A játék során nemcsak sminkszerekkel gazdagodhattok, hanem a márka arcaként akár egy reklámplakáton is viszontláthatjátok magatokat!

Most te is a Max Factor arcává válhatsz!
2014.12.18. 14:05

A Max Factor eddigi történetéhez mérten ünnepli fennállásának 100. évfordulóját. A Gwyneth Paltrow-val készült, látványos nemzetközi kampányhoz kapcsolódva nagyszabású pályázatot hirdetnek a Facebook-on. A 100 év Glamúr alkalmazásba belépve Gwyneth Paltrow fogad titeket, aki az elmúlt évszázad stílusikonjai közül drámai smink által négyet is megidézett: Audrey Hepburn-t, Brigitte Bardot-t, Farrah Fawcett-et és Madonnát. A ti feladatotok mindössze annyi, hogy kiválasszátok azt a dívát, akivel a leginkább azonosulni szeretnétek, és az adott sztár stílusához igazodva feltöltsetek egy képet. A tökéletes fotó megalkotásához sminktippek, videók és különböző fotófilterek is segítségedre lesznek.

A feltöltést követően kezdődhet a szavazatgyűjtés, ahol a TOP 10-be bekerült játékosok kozmetikumokat nyernek. Azok a versenyzők, akik úgy döntenek, hogy a castingon is elindulnak, a zsűri döntését követően nemcsak egy reklámplakátra kerülhetnek majd ki, hanem exkluzív ajándékcsomagot is nyernek! Emellett a szavazókra is Max Factor nyeremények várnak a játék végén. A 100 év Glamúr fotóversenyre és a castingra január 5-ig nevezhettek!

A játék a Max Factor hivatalos magyarországi Facebook oldalán és a 100 év Glamúr játék linkjén érhető el.

100 év glamúr alkalmazás casting facebook fotó gwyneth paltrow max factor nyereményjáték pályázat

Még több
Szépség