Őszi megmentők a hajnak

Hajunk ápolása legalább olyan fontos, mint a bőrünké. Az őszi szeszélyes időjárás ugyanúgy károsíthatja a hajunkat, mint a forró nyári napsugarak.Tápláló hajpakolásokkal és olajokkal expressz segítséget nyújthatunk a hajszálaknak és szerencsére most számos növényi alapanyagokkal gazdagított újdonság közül is válogathatunk.

2014.10.20. 13:08
Katt a galériára!
7 fotó

Őszi megmentők a hajnak

1 of 7
2 of 7
3 of 7
4 of 7
5 of 7
6 of 7
7 of 7

  2 of 7
Őszi megmentők a hajnak

Többek között tengeri algákkal, cseresznyefa-kéreggel és más növényi fehérjékkel segít helyreállítani a hajszerkezetét a legújabb Paul Mitchell termékek. Amellett, hogy már az első használat után erősíti a hajat és fényt ad, hidratál és újraépíti a haj szerkezetét is. (Sampon, 3800 Ft; Kondicionáló, 4300 Ft; Hajápoló pakolás, 4900 Ft; Hajápoló spray, 4900 Ft)

  3 of 7
Őszi megmentők a hajnak

A vékonyszálú hajra tervezett termékcsalád szilikon- és parabénmentes, ezáltal nem nehezíti el a hajszálakat. Arginin- és proteintartalmának köszönhetően táplálja a hajhagymákat, átalakítja a hajrostot, így a haj sokkal ellenállóbbá válik. (Sampon, 965 Ft; Spray, 999 Ft)

  4 of 7
Őszi megmentők a hajnak

Az egzotikus összetevőket tartalmazó balzsamnak köszönhetően a haj intenzíven táplált, könnyen kezelhető és selymes tapintású lesz, míg az olajos krém és gél egyedülálló kombinációja egy lépésben táplálja és formázza a hajat. (Shaping Oil krém, 3055 Ft; Argánolaj tartalmú balzsam, 2565 Ft)

  5 of 7
Őszi megmentők a hajnak

Kondicionáld a hajad értékes mandulatejjel, jojobaolajjal, rózsa- és narancsvirágvízzel! Sűrű és intenzív hidratáló hatású, mégsem nehezíti el a hajszálakat, az illata pedig egyenesen mámorító, a hajad parfümje lehet.

  6 of 7
Őszi megmentők a hajnak

Bambusztartalmának köszönhetően hajunk rugalmas és ellenálló lesz bármilyen környezeti hatás ellen. Intenzív kezelés a meggyengült, elvékonyodott hajszálaknak. (Sampon, 2535 Ft; Kondicionáló, 2535 Ft; Hajerősítő krém, 3105 Ft)

  7 of 7
Őszi megmentők a hajnak

A mézes hajvaj használatával nemcsak gubancmentessé és puhává teheted a hajad, hanem extra táplálást is biztosíthatsz neki.

Rovatfotó: Profimedia

Még több
Szépség