Kézműves parfümkedvencek

Páratlanul értékes összetevők, semmihez sem hasonlítható illatkompozíciók – mindez luxuskivitelben. Íme, az 5 kedvenc niche parfümújdonság.

2014.02.18. 15:22
Katt a galériára!
5 fotó

Kézműves parfümkedvencek

1 of 5
2 of 5
3 of 5
4 of 5
5 of 5

  2 of 5
Kézműves parfümkedvencek

Az Ezeregyéjszaka meséi kelnek életre ebben a gyönyörű kompozícióban. A niche parfümök legbecsesebb összetevője, a markáns oud a mósusz bársonyosságával lágyul meg. Jól érzékelhető még a sáfrány és a fás akkord. Bárkit elbűvölhetünk vele!

  3 of 5
Kézműves parfümkedvencek

Egy különleges, gyűjtői luxusdarab, melynek illatát az érintés, a testi közelség ihlette. Fő vonulatát az írisz adja, melyet a whisky és a sáfrány izgalma és a rózsa és levendula virágos bujasága bűvöl el, hogy befejezésként az oud, a bőr és a púder érzékiségét hozza felszínre.

  4 of 5
Kézműves parfümkedvencek

A titokzatos és csábító fekete rózsaszirom ihlette kompozícióban a bujaság kapja a központi szerepet. Ezt garantálja a fűszeres sáfrány és édesgyökér, a bódító magnólia és az ámbra, labdanum és pézsma mély érzékisége.

  5 of 5
Kézműves parfümkedvencek

Ebben a füstös ámbraillatban a francia film noir korszaka kel életre. Az atlasz-cédrus maszkulin és az ylang-ylang nőies duettjét a benzoé és a tolu-balzsam bársonyossága követ, de mindenen áthatol az ámbra és a madagaszkári vanília füstössége.

ámbra aoud kézműves l'artisan parfumeur le parfums de rosine mona di orio montale niche oud parfüm skin on skin újdonság

Még több
Szépség