7 bűvös parfümújdonság

A mostanában megjelenő parfümök közül ez a hét kompozíció bűvölt el bennünket leginkább.

2013.08.21. 15:00
Katt a galériára!
7 fotó

7 bűvös parfümújdonság

1 of 7
2 of 7
3 of 7
4 of 7
5 of 7
6 of 7
7 of 7

  2 of 7
7 bűvös parfümújdonság

Az Ange ou Demon Le Secret illat új, Eau de Toilette változata olyan, mint a könnyedség és a szerelem ódája. Friss, gyümölcsös jegyei a harmatos tavaszi hajnalok tisztaságát idézik. Az elegáns kompozícióban a ropogós gyümölcsök, buja virágok, és a bársonyos pézsma harmonikus nászából egy modern, mégis időtlen, friss, ugyanakkor érzéki parfüm született.

  3 of 7
7 bűvös parfümújdonság

Issey Miyake jól ismert jellegzetes pliszéiről, melyek a világban több mint 80 színben váltak ismertté. Mára ezek az ikonikus pliszék egy új illatban teljesedtek ki. A divat korszakalkotó újítása előtt tisztelgő illat egy ragyogó, vidám illatcsokor, a boldogság nektárja. A fejjegyben a nashi érdekes aromája nyílik ki, melyet a lágy érzékiséget sejtető virágok követnek – a friss bazsarózsa és a bükköny. Az alapjegy a cédrus, pacsuli és vanília triójával pedig tovább nyújtja a lágyság érzését.

  4 of 7
7 bűvös parfümújdonság

A Flower illatok mindig a pipacs történetéről mesélnek. Az új illat megalkotásánál Alberto Morillas-t a női szív inspirálta. Megfigyelte, hogyan néznek a nők a tavasz első rózsájára. Figyelmesen, szavak nélkül szemlélve és hallgatva őket jutott arra az elhatározásra, hogy ezt az élményt megosztja a világgal. Az illathoz négy rózsát választott, melyekben közös a pipacs energikus pirossága vagy a pink érzékisége. Az illat először tiszta, majd érzéki, az illat úgy kel életre, ahogy a virág kibontja szirmait.

  5 of 7
7 bűvös parfümújdonság

Akárcsak az elődjét, az új variációt is a természetes anyagok különleges koncentrációja jellemzi. Az arab jázmin, narancsvirág-kivonat és színtiszta pacsuliesszencia harmóniáját a világ egyik legritkább és legértékesebb anyaga, a dalmát nőszirom koncentrátuma koronázza meg. A parfüm középpontja a Kék

  6 of 7
7 bűvös parfümújdonság

Perzselően izzó drámaiság és csábítás jellemzi Tom Ford Atelier d’Orient kollekciójának eme darabját. Visszavonhatatlanul romantikus és rabul ejtő virágos kompozíció, melyet a régmúlt nagyszerű illatkölteményeinek jegyeit is magában hordozza. Értékes ázsiai virágok, köztük a hualan virág és a csillag-magnólia alkotják a ritka szépségű virágcsokrot, amely lágyan öleli körbe viselőjét.

  7 of 7
7 bűvös parfümújdonság

Az eredeti Manifesto illat intenzívebb és szenvedélyesebb változata az új L'Elixir, épp ezért a korábbi kompozícióhoz képest mélyebb összetevők – főként abszolútumok és illóolajok – adják a parfüm lelkét. A fejjegyben ezúttal bergamot és mandarin-illóolaj jelenik meg, ami a különleges sambac jázmin abszolútum csábító nektárjában és a tubarózsa abszolútum elbűvölő nőiességében folytatódik. Az alapillatot ezúttal az ambroxan, vanília és a kasmírkivonat érzékiségével bolondították meg az alkotók.

giorgio armani givenchy illat illatok Issey Miyake kenzo lancome parfüm parfümújdonság tom ford ysl

Még több
Szépség