Quantcast

Sex education

Te is eltölthetsz egy estét a Szexoktatás álomszép házában!

Te is eltölthetsz egy estét a Szexoktatás álomszép házában!
© Netflix

A sikersorozatban látott faházat, ahol a Milburn család lakik, bárki kibérelheti magának.

Már első pillantásra megragadta a figyelmedet a lélegzetelállító panorámával bíró faház az erdő szélén, ahol Jane Milburn és fia, Otis lakik a Szexoktatás című sorozatban? Akkor jó hírünk van: akár te is eltölthetsz benne pár éjszakát! A Londontól kb. egyórányi autóútra, a Wye-völgyben található ház ajtaja nyitva áll a látogatók előtt, bárki kibérelheti rövidebb-hosszabb időre.

Azt azonban hozzá kell tennünk, hogy bár a ház többször is feltűnik a sorozatban, valójában csak a kültéri jeleneteket forgatták a helyszínen, a belső kialakítása tehát merőben más, mint amit a Szexoktatás epizódjaiban megszokhattunk.

A háromszintes épület összesen öt hálószobát rejt, így akár egy tízfős társaság is megszállhat benne – ami különösen jó hír annak fényében, hogy a bérleti díj meglehetősen borsos, négy éjszakáért legalább 3454 eurót (átszámítva közel 1,3 millió forintot) elkérnek a tulajdonosok.

Cserébe a háborítatlan természetben kapcsolódhatunk ki, és ugyanazon a teraszon költhetjük el a reggelinket, ahol azt a sorozatban Jean és Otis is teszi – átadva magunkat a csodálatos kilátásnak.

Forrás: Elle