Új helyszínen a Code Showroom (X)

2020.12.14. 09:28

Lenyűgöző új bemutatóterembe költözött a Code Showroom: az egyik legnagyobb hazai designbútor-forgalmazó és belsőépítészeti szaküzlet novembertől a Szabadság tér legimpozánsabb, műemlék épületében, összesen 1300 m2-en várja a belsőépítészet és a design rajongóit.

 

Antonio Lupi, Arclinea, Cassina, Minotti, B&B Italia, Knoll, Maxalto, Porro – csak néhány azon világmárkák közül, melyek népszerű designbútorait hazánkban a Code Showroom forgalmazza. A Code Showroom által hazánkban képviselt márkák illetve termékek listája már eddig is igen hosszú volt, de még tovább bővült a bemutatóterem új helyszínre történő költözésével.

Az új bemutatóterem belsőépítészeti kialakítása a Code Showroom munkatársait dicséri. A száznál is több bútor, kiegészítő, lámpatest és ezzel egyidőben a számos forgalmazott márka összehangolása komoly tervezői munkát igényelt, ami természetesen nem új a Code Showroom számára. Az elmúlt években ugyanis a bútorok forgalmazása mellett a Code Showroom által nyújtott szolgáltatások köre belsőépítészeti szolgáltatásokkal bővült: jó ideje vállalják magánlakások, családi házak, irodák, üzletek, sőt, akár nagyobb terek teljes belsőépítészeti kialakítását, de akkor is örömmel állnak az ügyfelek rendelkezésére, ha például egy lakás kiegészítőkkel történő ’felöltöztetésére’, styling munkára, vagy home staging-re van szükség. Az új bemutatóteremben emellett szeretettel várják mindazokat, akik inspirációra vágynak, szeretnének elmélyedni a legújabb trendekben, vagy egy-egy stílusos kiegészítőt keresnek otthonukba. A Code Showroom-ban képzett és elkötelezett szakemberek állnak az érdeklődők rendelkezésére – jelenleg hétköznap 9-17 óra között, akár bejelentkezés nélkül, személyes konzultációra pedig előzetes időpont-egyeztetést követően biztosítanak lehetőséget.

 

Code Showroom

1054 Budapest, Aulich u. 1.

Tel.: 00 36 1 2670312

Email: info@codeshowroom.com

www.codeshowroom.com

Code Showroom divat

Még több
Kultúra