Vidd az otthonodba a legfinomabb ünnepi illatokat a Glade® új kollekciójával! (X)

2020.12.07. 15:40

Az egyik legerősebb emlékidéző szervünk a szaglásunk, egy-egy illat hamarabb juttat eszünkbe csodás emlékeket, idéz fel szép pillanatokat a múltból és változtatja a hangulatunkat, mint egy kép. Éppen ezért kötünk sok ünnephez is bizonyos illatokat, ez a téli időszakra különösen igaz, a fahéjas alma, a fűszeres gyümölcs, a mézeskalács vagy éppen a fenyőillatok mind-mind a karácsonyhoz kapcsolhatók. Próbáld ki a Glade® új téli illatkollekcióját, amelyek a legkedvesebb téli emlékeidet hozzák el az otthonodba illatgyertyák formájában. Próbáld ki most, és élvezd az ünnepek hangulatát akár egész évben!

 

Az új kollekció egyik tagja az Arctic Apple Pie almás fahéjas illata, amely családi összejövetelek meghittségét varázsolja otthonunkba. Ebben az illatkompozícióban felfedezhető a friss, ropogós alma, a melegséget árasztó fahéj és a különleges szerecsendió illatai, amelyet az édes, piros bogyós gyümölcsök merész aromája tesz moderné. Nagyszerű légkört teremthetsz ezzel az illattal a családi összejövetelek fő helyszínéül szolgáló nappaliban vagy étkezőben.

 

A Merry Berry & Bright illat a baráti összejövetelek és romantikus pillanatok kiváló kiegészítője. Ebben az illatban a harsogó citrusfélék, a lédús gyümölcsök és a hagyományos forraltbor meleg, fűszeres aromái keverednek felevelenítve a legszebb karácsonyi emlékeinket. Fűtsd fel romantikával a hálószobát a Merry Berry & Bright illatgyertyával.

 

A Frosted Candy Cane csábító vanilia és sűrű karamell illata kedvenc karácsonyi emlékeidet, a sok vidámságot, az ajándékokat, a cukorkák és desszertek ínycsiklandozóan édes illatát idézi. Emellett, tökéletes választás az otthoni wellness élmény megteremtéséhez is. A borsmenta frissítő eszenciájának köszönhetően a forró vízben ellazulva, a hangulatos gyertyák fényénél pillanatok alatt sikerül feltöltődni.

 

A családi sütés-főzés élményét és illatkavalkádját teremti meg otthonodban a Ginger Spice Oh So Nice illat. Ebben az egyedi illatkombinációban a mézeskalács fűszeressége, a kardamonos vajas kalács és a meleg karamell istenien finom aromái keverednek. Fokozd a karácsonyi desszertek illatkavalkádját a konyhában, hogy mindenki a te édes, fűszeres mézeskalács receptedért könyörögjön.

Arctic Apple Pie Frosted Candy Cane Ginger Spice Oh So Nice Glade Merry Berry & Bright

Még több
Kultúra