Ünnepelje az öröm időszakát a Kiehl’s-szel! (X)

2020.11.16. 17:25

Karácsonyi hagyományához híven a Kiehl’s idén is összeállt egy kiemelkedő művésszel és közösen ünnepi pompába öltöztették a legnépszerűbb termékeket. A különleges limitált csomagolású termékválogatás egy közös együttműködés gyümölcse a lyoni illusztrátorral, Maite Franchi-vel. Franchi geometriai formákkal, élénk színekkel és finom textúrákkal díszítette a termékeket, így hozva melegséget és gazdagságot a Kiehl’s világába és ünnepi hangulatot a vásárlók otthonába.

Idén, a Kiehl’s büszkén mutatja be eddigi legzöldebb karácsonyi kampányát, összpontosítva a kevesebb hulladékra és a fenntarthatóságra. A kollekció a márka közönségkedvenc formuláinak limitált kiadású termékeiből áll: Crème de Corps, Midnight Recovery Concentrate, Ultra Facial Cream, Butterstick Lip Treatment (Untinted és Simply Rose), Calendula Herbal-Extract Toner, Creamy Eye Treatment with Avocado

Crème de Corps Whipped Body Butter

 

Ez a fényűző, légies testvaj ápolja és hidratálja a bőrt, miközben könnyed és nyugtató shea vajas illatot hagy maga után. Vásárlói kedvenc formula ragyogó díszekkel mintázott csomagolásban az ünnepi hangulat valódi megjelenése.

Midnight Recovery Concentrate

A növényi és esszenciális olajokból megalkotott legnépszerűbb arcápoló olajunk segít egy éjszaka alatt feltölteni a bőrt és simább, ragyogóbb megjelenést biztosít reggelre. Az ikonikus éjkék üveg különleges illusztrációkkal díszítve érkezik, csak az ünnepekre.

Ultra Facial Cream

 

Ünnepeljen a Kiehl’s első számú best-seller arckrémjével, amit most modern geometrikus formák díszítenek a tégely oldalán és tetején egyaránt. Hűen a Kiehl’s stílusához, ez az egyedülálló könnyű és tápláló formula „ultra” tesztelten és „ultra” bizonyítottan 24 órás hidratálást nyújt még a legextrémebb körülmények között is.

Butterstick Lip Treatment (Untinted és Simply Rose)

Butterstick Lip Treatment Untinted

Butterstick Lip Treatment Untinted

Butterstick Lip Treatment Simply Rose

Butterstick Lip Treatment Simply Rose

 

Készítse elő ajkait az ünnepi időszakra hidratáló ajakápolónkkal, melyet idén mókás karikatúrák díszítenek. Kókuszoljjal és shea vajjal gazdagított tápláló ajakápolónk puhítja az ajkakat és gazdag hidratáltságot biztosít a zord téli körülmények ellen.

Scented Body Soap (Lavender, Coriander, Grapefruit)

Scented Body Soap Lavender

 

Scented Body Soap Coriander

Scented Body Soap Grapefruit

 

Sárgabarackmaggal gazdagított szeretett szappanjaink gyengéden hámlasztják a bőrt, eltávolítva az elhalt felszíni hámsejteket, sima és frissítő érzetet hagyva maguk után. Limitált ideig a fürdőszoba elengedhetetlen kellékei vidám és játékos csomagolásban érkeznek, és készen állnak az azonnali ajándékozásra.

Calendula Herbal-Extract Toner

Kényeztesse magát ezzel a körömvirágos klasszikussal, amelyet még örömtelibbé varázsoltunk idén. Ez az alkoholmentes formula válogatott körömvirág szirmokat és nagybojtorján gyökér kivonatot tartalmaz, hogy finoman tisztítson és fiatalítson minden bőrtípust.

 

Megújult a ránctalanítás bajnoka!

A tél közeledtével a bőrünk egyre több törődést igényel, a változó időjárási viszonyok miatt. A megújult Super Multi-Corrective Cream 7 az 1-ben tulajdonságú öregedésgátló csoda termék.  Többfunkciós formulája gondosan kiválasztott összetevőket tartalmaz, mint például Fitomimetikus A Vitamin, Hamvaskéreg Gomba és ProxylánGX. Klinikai vizsgálattal bizonyított, hogy ez az innovatív formula 7 jótékony hatást fejt ki a bőrre, amelyek segítenek láthatóan csökkenti az öregedés jeleit: feszesebb bőr, megemelt arckontúr, kevesebb ránc, ragyogóbb bőr, rugalmasság, egyenletes bőrtextúra, egységes bőrtónus.

Örömmel várjuk üzletünkbe egy díjmentes bőrkonzultációra, amelyet követően a bőrtípusának legmegfelelőbb 5 kismintával ajándékozzuk meg! 18 000 Ft feletti vásárlás esetén pedig 2 luxus minitermékkel és egy neszeszerel lepjük meg. Az ajándék átvételéhez mondja be a „kiehlskarácsony” kódot*

* Az akció más kedvezménnyel nem vonható össze. Az akció 2020.12.31-ig érvényes.

 

Adventi Kalendárium

Csapjon le a szezon legexkluzívabb ajándékára bőrápolás-imádók számára. Fedezze fel a Kiehl’s vásárlói kedvenc termékeit és formuláit egy hónapon keresztül a limitált kiadású adventi kalendáriumunk által, ami most műanyagmentes és teljesen mértékben újrahasznosított papírból készült.

 

Kiehl’s Westend 1062 Budapest, Váci út 1-3. Eötvös József sétány 35/a Tel: +36-1/236-0222

Kiehl’s Allee 1117 Budapest Október Huszonharmadika u. 8-10. Tel: +36-1/249-1803

Kiehl’s Aréna 1087 Budapest, Kerepesi út 9. Tel: +36-1/426-075

kiehls

Még több
Kultúra