Jennifer Aniston és Brad Pitt – újra együtt?

A rajongók megszállottan szeretnék, ha a korábbi pár újra összejönne

2020.09.21. 16:21

Brad Pitt és Jennifer Aniston év elején felkeltette a rajongók figyelmét, amikor a SAG díjátadón, a kulisszák mögött összefutottak. Több mint egy évtizede már, hogy elváltak, de nagyon sokan szeretnék, ha a két sztár újra összejönne.

Mintha tudták volna, hogy szükség van egy kis reménysugárra vagy valami jelre: egy jótékonysági adománygyűjtés alkalmából Zoom olvasópróbát tartottak a Változó világ (Fast Times at Ridgemont High) című film jeleneteiből, ahol Pitt lelkesen üdvözölte Anistont. „Hi, Aniston” köszöntötte. „Hi, Pitt” válaszolt a színésznő. „Hogy vagy?” kérdezte Pitt, „Jól édesem, te hogy vagy?” jött a válasz. Egy ilyen apró pillanat is közöttük megmosolyogtat mindenkit.

Egy korábbi interjúban Pitt „nagyon jó barátnak” hívta Ansitont. Az Us Weekly magazinban megjelentek szerint, Pitt és Aniston humorosnak találják, hogy a rajongók szeretnék, hogy újra együtt legyenek.

„Szerintük ez nagyon vicces, hogy a rajongók ennyire megszállottan szeretnék őket újra együtt látni” mondta az újság forrása. „Jen remekül van, élvezi az életét, ahogy van. Elégedett a munkájával és a magánéletével.”

Akkor, amikor mindenkinek a tekintete Pitt és Aniston ölelésén volt a SAG díjátadóan, akkor még a rajongók teóriáját – vagy legnagyobb kívánságát – táplálhatta a Us Weekly 2019 decemberi riportja. „Bradnek és Jennek csodálatos kapcsolata van, ami néha flörtölésbe megy át. Nagyon értik egymás humorát és hatalmas energiájuk van, amikor együtt vannak, de ragaszodnak ahhoz, hogy a kapcsolatuk plátói és semmi több”.

Itt nézheted meg a sztárokkal tarkított Változó Világ olvasópróbát:

brad pitt jennifer aniston

Még több
Kultúra