Extravaganza, Classix és Modern Living – három különleges kollekció Varró Zoltán és a Solinfo Shop együttműködésében (x)

„Az extravagáns tárgyak és kiegészítők minden enteriőrt felfrissítenek. Egy kis bátorság kell hozzájuk, de mindig egy kaland a választásuk.” – mondja Varró Zoltán az extravagáns stílus kapcsán

2020.07.13. 09:14

A Solinfo Shop és a 2020 februárjában indult webshopjuk idén nyáron Varró Zoltán nemzetközileg elismert tervezővel együttműködve három különleges kollekciót állított össze, amikben az extravagáns, a klasszikus és a modern stílusok legjellemzőbb darabjait, kiegészítőit ismerheted meg. A kollekciókban felsorakoztatott tárgyakat végig nézve könnyedén alakíthatod ki, formálhatod, finomíthatod saját stílusod.

A design világa közelebb kerülhet hozzád!

„Az extravagáns tárgyak és kiegészítők minden enteriőrt felfrissítenek. Egy kis bátorság kell hozzájuk, de mindig egy kaland a választásuk.” – mondja Varró Zoltán az extravagáns stílus kapcsán. Az Extravaganza Kollekció kiegészítői tökéletesen alátámasztják ezt az állítást: az Ibride Yuan Eden edények gyönyörű grafikával díszítettek, az Ingo Maurer Lucellino asztali lámpája valóban nem mindennapi látvány, a Bosa Hopebird-je pedig egy ikonikus alkotás Jaime Hayontól, melynek külsejét kézzel, 24 karátos arannyal festik meg.

A Classix Kollekció már igazi design klasszikusokat gyűjt össze. Ilyen a Treesseci Palace luxus fürdőszobai pipere család, melynek minden darabja kézi kidolgozású, ólomüvegből készült, vagy  Tom Dixon Plum Martinis poharai is. „Hiszem, hogy egy igazi klasszikus enteriőr is kívánja a mai design kiegészítőket. Elegancia, nemes anyaghasználat, időtálló formák.” – foglalja össze Varró Zoltán.

„A tárgyak, amik egy életérzést képviselnek. A XXI. századi ember tökéletes társai a mindennapokban.” – mondja Varró Zoltán a Modern Living Kollekció darabjairól. „Tökéletesen illeszthetőek egy minimál, de akar egy loft vagy indusztriál enteriőrbe is.” Pontosan ilyen a Guaxs kézzel készített üvegvázája, a Yeola, vagy a Formae Giratempo is, ami egy játékos design kiegészítő: egyik oldalán óra, a másik oldalán pedig tükör.

Ha megtetszett a design kiegészítők izgalmas világa, akkor érdemes követned a Solinfo Shop közösségi felületeit Facebookon és Instagramon is! Látogass el a Solinfo Shop oldalára: https://shop.solinfo.hu/

design Solinfo Shop Varró Zoltán

Még több
Kultúra