Ilyen, mikor az exed Lady Gagával jön össze

Lady Gaga új barátjának ex-barátnője elárulta, milyen, amikor egy szupersztárral kell versenyeznie.

Ilyen, mikor az exed Lady Gagával jön össze
2020.03.02. 20:02

Mindannyian tudunk azonosulni azzal az érzéssel, hogy valaki kíváncsi az exe új partnerére, nem?

Akár egy titkos Instagram keresés vagy Facebook profil lenyomozásáról van szó, univerzálisan elfogadott tény és teljesen természetes, hogy szeretnénk kideríteni az alapinformációkat arról a bizonyos személyről, akivel az exünk továbblépett. Akkor is, hogyha békében váltunk el és akkor is, ha még nem tettük túl magunkat rajta.

Képzeld el, hogy nem kell semmit sem tenned ahhoz, hogy kiderítsd, kicsoda az volt barátod új partnere, hiszen az egy nemzetközi pop ikon. Képzeld el, hogy az exed újabban Lady Gagával jár.

Ez történt a New York Times szerkesztőjével, Lindsay Crouse-zal, aki elmesélte, mennyire abszurdnak tűnt a szituáció, amikor az egész világot bejárta a hír, hogy Lady Gagának új barátja van – ő pedig könnyedén felismerte a “rejtélyes” férfit a képeken.

Elárulta, hogy hét évig volt együtt ezzel a férfival – Crouse nem fedte fel az identitását, ám a hírek szerint a férfi neve Michael Polansky – elmesélte, hogyan robbant fel a telefonja attól a rengeteg üzenettől és hívástól, amit az ismerőseitől kapott, mikor először hírbe hozták a magazinok a sztárt és az exét.

“Végig pörgettem az Instagramot és láttam egy posztot, amit maga Lady Gaga osztott meg: az új barátja ölében ült.” – írta Crouse a New York Times hasábján. “a barátaim az egyetemről mind kedvelték a képet, hárommillió másik felhasználóval egyetemben.

Crouse elmagyarázta, hogy az emberi természet velejárója, hogy az emberek az exeik új partnereihez mérik magukat. “De ebben az esetben, mégis hogyan hasonlítanád magad Lady Gagához? ”

Crouse értékes és pozitív következtetést vont le az esetből.

“Lady Gaga fantasztikus. Hozzá hasonlítani magad hihetetlenül motiváló, mindenkinek ajánlom, hogy próbálja ki, attól függetlenül, hogy épp kivel randizik.”

Az új információ tudatában Crouse elmondása szerint vett egy ruhát, aminek az árát nem az ő pénztárcájához szabták, ám “miért érném be kevesebbel, mint Lady Gaga?” Ez a motiváció arra is késztette, hogy a szokásos, sima méretű kávé helyett egy extra nagyot vásároljon aznap, majd továbbított egy dicsérő emailt a főnökének.

Ezt a mentalitást érdemes akkor is elsajátítanunk Crouse-tól, ha a volt barátunk éppen nem egy szupersztárral randizik.

Minden, amit Michael Polansky és Lady Gaga kapcsolatáról eddig tudunk

A párt először február 2-án látták együtt, a Super Bowl eseményen. Egy nappal később Gaga a kapcsolatukat az Instagramon is megerősítette, méghozzá egy közös fotóval, amin Polansky ölében ül, ezzel a képaláírással: “Nagyon jól mulattunk Miamiban.” Valentin nap alkalmából, Gaga ismét kirakott egy fotót az újdonsült barátjáról.

De mit lehet tudni Polansky-ról?

A LinkedIn szerint Polansky a San Fransisco-i Parker Group vállalkozás elnöke, annak a szervezetnek, amit Sean Parker alapított, aki megalkotta a Napster zenealkalmazást, valamint a Facebook egykori elnöke is volt. Ha még emlékszel a Közösségi háló című filmre, Justin Timberlake alakította Polansky-t.

Polansky a Harvardon szerzett diplomát, matematika és számítástechnika szakon. A kapcsolat közte és Gaga között még friss, az énekes októberben még azt nyilatkozta, hogy egyedülálló.

kapcsolat Lady Gaga michael polansky New York times romantika szupersztár

Még több
Kultúra