Ezért nem kapott pénzt Shakira és J.Lo a Super Bowl fellépésért

Egyik évben sem fizetnek a fellépőknek.

2020.02.04. 15:57

Shakira és Jennifer Lopez számára nem jelent nehézséget, hogy a színpadi jelenlétükkel és persze rajongókkal megtöltsenek bármekkora arénát. Most szombaton a két sztár a Super Bowl félidőjében lépett fel, a világ legnézettebb sporteseményén, és egy lyukas garast sem kaptak érte.

Nem szokatlan a szuperkupa történetében, hogy a fellépők gyakorlatilag ingyen vállalják el a show-t. A Forbes szerint az NFL és a fellépők ilyenkor megállapodást kötnek.

Shakira és J.Lo előadása minden értelemben kimagasló volt: rengeteg fény és technikai elemek, két különböző színpad, számos outfit, vendégelőadók (a latin Bad Bunny és J Balvin rapperek). Az NFL állja a fellépés minden költségét, cserébe az ingyen produkcióért. A zenészek emiatt pedig a legnagyobb slágereiket játsszák el a színpadon, az emlékezetes fellépés és a szuperkupa után pedig garantáltan megugrik a zenéjük elérése minden online felületen (A Hips Don’t Lie és a Get Right dalokat nehezen tudja elfelejteni az ember a szuperkupa után).

A Forbes szerint Justin Timberlake 2018-as fellépése után 214%k-al lett népszerűbb a Spotifiy streaming applikáción. Egy évvel azelőtt, a 2017-es Super Bowl félidejében Lady Gaga lépett fél, és az előző októberben megjelent albuma, a Joanne visszakúszott a Billboard 200-as toplistájába.

A Super Bowl mindenki számára nyertes helyzet.

2020 szuperkupa Jennifer Lopez shakira superbowl szuperkupa

Még több
Kultúra