Hátborzongató részleteket árult el Kim Kardashian párizsi elrablásáról

Az eset még 2016-ban, Párizsban történt.

Hátborzongató részleteket árult el Kim Kardashian párizsi elrablásáról
2019.10.16. 18:02

Kim Kardashian West hátborzongató részleteket idézett fel arról az estéről, amikor Párizsban kirabolták a hotelszobájában.

A horrorisztikus incidens harmadik évfordulója alkalmából Kim az E! True Hollywood Story műsorban beszélt az incidensről. Elmondta, hogy öt álarcos férfi betört a szobájába, fegyvert fogtak rá, megkötözték és betömték a száját is. Mindeközben a két testvére Kourtney és Kendall a Givenchy divatbemutatón voltak.

“Éppen aludni készültem, amikor arra lettem figyelmes, hogy többen is felszaladnak a lépcsőn. A gyűrűmet és az ékszereimet követelték, nem küzdöttem ellenük. Mindent nekik adtam, ők erre megkötöztek.” – mondja a valóságshow-sztár, majd így folytatja:

“A szememet és a számat is leragasztották szigszalaggal. Ez volt a legijesztőbb dolog, ami egész életemben velem történt, azt hittem, hogy meg fogok halni.”

“Elragadott a halál gondolata, vártam, hogy mikor lőnek le. Ez a 10 perc megváltoztatta az életemet” – mondja, majd hozzátette: Ez volt a legijesztőbb pillanat, amit valaha átéltem. Nem tudom leírni, mennyire félelmetes volt.”

A rablók 8,5 millió £ (több, mint 3 milliárd forint) értékű ékszert loptak el, később 10 férfit ítéltek el betörésért és nagy értékű rablásért.

A műsorban Kourtney Kardashian is feltűnt, elárulta, mi történt, amikor Kim kiszabadult és felhívta őt. Azt mondta: “A térdem összeroskadt és a földre zuhantam. Kim össze volt zavarodva. Beszéltünk a rendőrséggel, majd azonnal otthagytuk a szállodát.”

Kim az incidens után azonnal hazautazott magánrepülővel. Kanye West elmondása szerint nem szeret erre gondolni. “Akkor nagyon sok dolog futott át az agyamon, azóta nem szeretek ilyen témájú filmeket nézni.”

Kim kifejtette, hogyan változtatta meg az esemény az életét. “Vannak olyan pillanatok az életedben, amik azonnal megváltoztatnak, minden porcikádban érzed a hatást. Ez a rablás számomra egy ilyen meghatározó élmény volt.”

Hozzátette, nem változtatna a történéseken. “Bármennyire is őrülten hangzik, de nem szívesen mondanék le erről az élményről, mivel rengeteg tanulságot vontam le belőle.” Állítása szerint azóta sokkal szigorúbban kezeli magánéletét és saját biztonsága érdekében nem posztol valós időben arról, mikor és hol tartózkodik.

“Az anyagi dolgok régen nagyon sokat jelentettek számomra. Azóta nem ragaszkodom a tárgyakhoz.” – mondta.

Kanye West kim kardashian párizs rablás

Még több
Kultúra