7 sorozat a Netflixen, amit egy nap alatt végignézhetsz

Ha szereted a sorozatokat, de kevés az időd.

7 sorozat a Netflixen, amit egy nap alatt végignézhetsz
2019.10.15. 16:02

Ha ezt a cikket olvasod, nagy valószínűséggel te is sorozatfüggő vagy (lehet, hogy popcorn függő is!) és biztos, hogy legszívesebben azzal kapcsolpsz ki, hogy otthon a kanaoéról vagy az ágyról soorzatokat nézel. Azonban amelyek hosszú évadokon át tartanak, veszélyesek, még az egész hétvége is el tud menni azzal, hogy nem bírunk róluk lejönni. Így mutatjuk azokat, melyeket összesen pár óra alatt végig lehet nézni.

Bonding

Mennyi idő kell hozzá? 2 óra

Miről szól? Tiffany és Pete barátsága nem mindennapi. Tiff egyetemre jár New Yorkban, közben dominaként dolgozik. Pete a legjobb barátja, meleg, és az asszisztenseként dolgozik. Készülj fel egy rövid sorozatra, mely hatalmas dózisban adagolja a humort és ledönt néhány tabut a szexszel kapcsolatban.

Russian doll

Mennyi idő kell hozzá? 3 óra

Miről szól? Nadia történetét mutatja be, aki nem egy egyszerű eset. Képzeld el, hogy a szülinapi bulidról elindulsz haza, balesetet szenvedsz, majd meghalsz. Nyugalom, végül felébredsz, a bökkenő, hogy ugyanott, majd ugyanazon a napon, pár óra múlva megint meghalsz. Ha egyszer elkezded a sorozatot, te sem tudsz kikerülni az időhurokból, annyira jó.

The End Of The Fucking World

Mennyi idő kell hozzá? 3 óra

Miről szól? Ha még nem láttad ezt az indie stílusú tinédzser drámát, amiről 2017-ben mindenki beszélt, muszáj lesz bepótolnod. Két fiatalról szól, akik nem tudják, mit kezdjenek az életükkel. Kettejük karaktere eltér a normálistól, a barátságuk örökké megváltoztatja az életüket.

After Life

Mennyi idő kell hozzá? 3 óra

Miről szól? Egy újságírónak vissza kell térnie a megszokott életébe, miután meghal a felesége. Tony próbálkozik, de a könnyebb utat szeretné választani, hogy elfuthasson a problémái elől. A britektől jól megszokott, fekete humorral fűszerezett dráma.

Typewriter

Mennyi idő kell hozzá? 4 óra

Miről szól? Ha szereted a horrort, ez a sorozat tökéletes választás. Egy csapat fiatal szellemírtó és egy elhagyatott szellemekkel teli ház, ahol egy ártatlan család lakik – készülj fel a meglepetésekre ezzel a hindu thrillerrel.

This is how they see us

Mennyi idő kell hozzá? 5 óra

Miről szól? Igaz történet alapján készült. Afro-amerikai fiúk csoportját a Central Parkban történt bűn elkövetésével vádolnak meg a ’80-as években. A sorozat a bírói döntés folyamatát dolgozza fel, garantáltan a képernyőhöz ragaszt.

Maniac

Mennyi idő kell hozzá? 6 óra

Miről szól? Ez a leghosszabb a listán, de megéri végignézni, ha szereted a kicsavart, futurisztikus történeteket. A főszereplők Emma Stone, Jonah Hill és Justin Theroux.

emma stone netflix sorozatok

Még több
Kultúra