Az ELLE hétvégi programajánlója: június 7-9.

Typo Showroom, Vintage Ilusztrációk vására, Kolorádó házibuli.

Az ELLE hétvégi programajánlója: június 7-9.
2019.06.07. 12:24

Birthday BASH – Typo Showroom x virágéknál x A I W A

Fotó: Birthday BASH – Typo Showroom x virágéknál x A I W A Facebook eseménye

Kedvenc belvárosi vintage üzletünk, a Typo Showroom folyamatosan jobbnál jobb programokat szervez. A mai esemény apropója a Virágéknál születésnapja. A vásárlást önmagában már csak az múlja felül, ha ital is jár hozzá. Az eseményen végig nézheted, ahogy Virág élőben rajzolja majd a kirakatot. A zenéről AIWA fog gondoskodni. Az eseményt itt találod, ma délután 17:00 órától kezdődik a buli a Typo Showroomban.

Kolorádó házibuli a Duna-parton

Fotó: Kolorádó házibuli a Duna-parton Facebook esemény

Várod már a Koloárdó fesztivált? Kezdd el a bemelegítést a Pontoonon, ahol Adis Abbé, Mill Burray, a Route 8, Platon Karataev akusztik és Manek foglalják el a DJ pultot. Hangolódj rá a nyárra szombat este a Pontoonon, ahol a szervezők meglepetéssel készülnek. Az eseményt itt találod.

 Filmklub – Michelangelo Antonioni (1912-2007) életműsorozat 23.

Fotó: Filmklub – Michelangelo Antonioni (1912-2007) életműsorozat 23. Facebook eseménye

A Szerzői Filmklub és a Nyitott Műhely közös szervezésében bemutatja a Michelangelo Antonioni életműsorozatot. Az esemény 2019. június 7-én pénteken 19.00 órai kezdettel a budai Nyitott Műhely hangulatos nagytermében lesz elérhető, a soron következő film pedig az 1980-ban készült Az oberwaldi titok. A filmművészet iránt rajongók számára kihagyhatatlan alkotás, haladó szintű filmkedvelőknek kötelező program. Meghívott előadó: Sárosi Attila filmesztéta. Az eseményt itt találod.

 Dear Future Me – A Bíborszalon és Ónodi Adél közreműködésével

Fotó: Az esemény Facebook oldala

“A test a lélek függvényében változik. Van, aki hosszú utat jár be, hogy közelebb kerülhessen saját identitásához.
Ezen az előadáson egy fiatal lány magányos utazását, annak sorsszerű és sorsfordító találkozásait idézzük meg. Vezethet-e ez az út egy olyan helyre, ahol a sok külső zaj között hallhatjuk és hallathatjuk saját, valódi hangunkat?” Ónodi Adél transznemű színésznő előadásáról már itt írtunk, a Pride hónap miatt most minden lehetőség adott, hogy jobban megértsd, milyen lelki folyamatokon megy keresztül egy transznemű személy. Kezdd a tanulást azzal, hogy megnézed szombaton a Dear Future Me című előadást. Az eseményt itt találod.

Vintage Ilusztrációk Vására

Fotó: Az esemény Facebok oldala

A Gozsdu udvaran ezen a hétvégén lehetőséged nyílik rá, hogy eredeti litográfiákat, kromolitográfiákat, metszeteket, grafikákat és különböző printeket vásárolj. Ritka alkalom, amikor egy helyen gyűlik össze ennyi vintage illusztrációs darab, ne hagyd ki a Vintage Ilusztrációk Vásárát. Az eseményt itt találod.

Telekom Electronic Beats: Hotel Budapest

A Telekom Electronic Beats idei nyitó eseményének helyszíne az ikonikus körszálló lesz. Az ország legmagasabb hotelében, csodálatos panorámával vajon van bárki, aki ne akarna szombaton itt bulizni? Az Electronic Beats-en kedvenceink, Adis Abbé, a Pizza Amore mellett Yu Su, Suzanne Kraft és a San Proper is játszanak majd. Az eseményt itt találod.

kolorádó programajánló typo showroom

Még több
Kultúra