Itt a Jöttem, hadd lássalak új kiadása! (x)

Az élet döntések sora, s mindenki maga dönti el, hogy az álmait vagy a kiszámítható biztonságot választja-e. D. Tóth Kriszta regényének főhőse, Bora is meghozza a maga döntéseit, amelyek aztán nem csak az ő sorsát, hanem szeretteinek életét is meghatározzák. De vajon képes-e Bora időben belátni, ha rossz döntést hozott, és vajon jóvá lehet-e tenni a mulasztásokat?

Itt a Jöttem, hadd lássalak új kiadása! (x)
2019.05.20. 14:30

D.Tóth Kriszta első regénye, a “Jöttem, hadd lássalak” lapjain nemcsak egy korszak elevenedik meg a maga teljességében, hanem a kollektív és átélhető emberi érzések is: a szerelem, a fájdalom, a gondoskodás. A kötet egy ember sorsának regénye. Ott kerül bele a csoda, hogy általa mindannyian a saját sorsunkra ismerhetünk rá. A “Jöttem, hadd lássalak” történetét a szerző édesanyjának élete inspirálta, s ezáltal hihetetlenül személyes vallomás és búcsú is egyben. A kötet azonnal sikerkönyv lett, amikor 2013-ban először került nyomtatásba, most pedig új, átdolgozott kiadásban, a szerző előszavával kiegészítve jelent meg. A regény a megjelenése óta folyamatosan elérhető volt, köszönhetően annak, hogy nem volt olyan időszak, amikor az olvasók nem szerették volna elolvasni, nem keresték. Most viszont már elérkezettnek látta az időt a szerző, hogy ennyi évvel az első megjelenés után, egy újraszerkesztett, bővített kiadásban tegyék elérhetővé D. Tóth Kriszta első és nagysikerű regényét a hazai olvasók számára.

“A Nők Lapjánál pörgött a verkli, de amikor le tudtunk ülni kávézni, Kriszta mindig csillogó szemmel mesélt a tervéről. Hogy megpróbálja majd, hogy ezt tervezi: elengedett kézzel teker majd, behajt a távoli múltba, a fájdalmas és gyönyörű gyerekkorba. Számot vet majd, megkeresi önmagában az édesanyját. Talán lesz tanulság, talán nem. Biztattam, fúrjon le bátran. Hogy ennyire mélyről hoz majd fel leletet, magam sem gondoltam volna.” Grecsó Krisztián

D. Tóth Kriszta író, műsorvezető, főszerkesztő, a Forbes magazin szerint az egyik legbefolyásosabb nő a magyar médiában. A kilencvenes évek végén tűnt fel az RTL Klub képernyőjén, majd a Magyar Televízió szerkesztőjeként és brüsszeli tudósítójaként dolgozott. A Nők Lapja egyik legnépszerűbb szerzője volt, saját tévés show-műsort is vezetett. Két évtized után szakított a televíziózással, írt két regényt (Jöttem, hadd lássalak, Húszezer éjszaka), 2015-ben pedig létrehozta a WMN.hu online magazint. Az UNICEF magyarországi jószolgálati nagykövete és nem utolsósorban édesanya.

d. tóth kriszta hadd lássalak Jöttem k9nyvek könyvajánló sikerkönyv

Még több
Kultúra