Designhétvége a MaxCity Lakberendezési Áruházban

Keresd meg a hiányzó bútorokat a lakásodba, készíts saját designtárgyakat, nézz építészeti filmeket és fogyassz finomságokat a lakberendezési áruház jóvoltából!

2016.05.04. 16:30

klk

Most péntektől vasárnapig, május 6-8-ig rendezi meg idén a MaxCity Lakberendezési Áruház a Design+ kiállítást és vásárt, ahol 30.000 m2-en közel 200 kiállító újdonságaival ismerkedhetünk meg. Az áruház üzletei és meghívott vendégek rengeteg enteriőrön keresztül mutatják be, hol tart ma az enteriőr- és bútortervezés, a látogatókat szakképzett eladók és lakberendezők segítik inspirálódni a legújabb trendek alapján, hogy mindenki megtalálja otthona hiányzó darabjait. A vállalkozó kedvűek maguk is alkotóvá válhatnak: többek között ékszert készíthetnek betonból, jegyzetfüzetet gyárthatnak a Cellux csoport programján, mindent megtudhatnak a lakás-illatosításról a Scent Poetry segítségével, és ínycsiklandó design süteményeket készíthetnek az Édességlaborral.

Itt lesznek a legutóbbi Budapesti Építészeti Filmnapok legjobb filmjei, kortyolhatunk építész kézműves sört, és megkóstolhatjuk a Séf a Rácson grillverseny finomságait.

A Design+ idén különleges betétprogrammal egészül ki, mely megmutatja, hogyan lehet a design segítségével itt és most egy sokszínűbb, elfogadóbb világot létrehozni. A Közös Többszörös kiállítás olyan projekteknek ad helyet, melyek egyedi módon vonják be különleges, hátrányos helyzetű vagy valamilyen fogyatékkal élő embertársainkat a munkafolyamatba, velük közösen gondolkodva és hihetetlen precíz manufakturális tudásukat hasznosítva hoznak létre olyan termékeket, amelyek mindannyiunk számára értéket képviselnek.

Design+ programjai részletesen itt: www.design-plus.hu

design hétvége MaxCity program

Még több
Kultúra