Kávészünet

Ücsörögni egy csésze fekete, forró pörkölés mellett, miközben a finomabbnál finomabb, frissen sütött pékárukat majszoljuk. A hangulatos őszi idő törzshelyei a varázslatos kávézók, ahol ugyanúgy megtaláljuk a nagymamaféle kenyérlángost, mint a hűs citrom tartlette-t - és a jó kávé sem hiányzik mellőle!

Kávészünet
2014.10.27. 11:13

Jókenyér Pozsonyi

Szeptemberben megnyílt Pest első Jókenyér szaküzlete, a Jókenyér Pozsonyi, ahol a nagymamaféle újragondolt paradicsomos-rozmaringos kenyérlángoshoz, a ropogós kecskesajtos kiskiflihez, a frissen sült kakaóscsigákhoz vagy a mentás eperdzsemmel megkent puha kenyérhez ínycsiklandó, gőzölgő kávékülönlegességeket kortyolhatunk.

1133, Budapest, Ipoly utca 3.

ChocoDeli

A gyűszűnyi helyre tavaly bukkantunk rá, amikor a régi faajtón belesve láttuk, hogy valami nagy dolog van készülőben. Bár a mennyei illatok egyébként is elárulták, hogy ígéretes kávézóba csöppentünk, a langyos, mazsolás kuglóf teljesen levett a lábunkról. Minden van itt, amire egy hosszú nap után (vagy előtt) vágyunk: fahéjas-cukros briós, kakaós csiga, croissant, kanadai pekándiós-juharszirupos süti, grissini, forrócsoki és kávé. De mindig van a tarsolyukban valami meglepetés is, legyen szó gyümölcsös vagy extra csokis finomságokról.

1067, Budapest, Csengery utca 48.

My Little Melbourne

A kávé fővárosáról elnevezett hely legfőbb célkitűzése a magyarországi kávézási kultúra helyrebillentése. Az igazi kávézás élményét adja minden egyes vendégének, a speciality, az új hullámos és a harmadik hullámos kávéival. A tejhabos csodákat a belváros közepén minden nap megkóstolhatjuk a kedvenc magazinjaink társaságában.

1075, Budapest, Madách Imre tér 3.


ajánló budapest chocodeli helyek jókenyér kávé kávézó kuglóf my little melbourne péksütemény program specialty szórakozóhely

Még több
Kultúra