Színek és formák – Új helyek Budán és Pesten

Akár reggeliznél, kávéznál, ebédelnél, vacsoráznál vagy táncolnál végre egy új helyen, válogatásunkban találsz hozzá megfelelőt: Budapesten - a Duna mindkét oldalán - három remek új hely nyílt az utóbbi időben.

Színek és formák – Új helyek Budán és Pesten
2014.01.07. 18:00

Bordó Bisztró

Október végén egy régi nyomda helyén nyílt ez az indusztriális stílusban felújított bisztró a pesti Broadway közelében. A szellős, kétszintes bisztró már most nagy népszerűségnek örvend, ez egyebek mellett annak is köszönhető, hogy szinte bármikor betérhetünk. Reggelizőhelynek is tökéletes, ebédidőben háromfogásos menüt kínál, de vacsorázni és borozni is beülhetünk, miközben meghallgatunk egy koncertet vagy éppen egy dj játszik.

1062, Budapest, Nagymező u. 3


Bookta

A Margit híd budai hídfőjétől nem messze bújik meg ez a kis kávézó, mely korábban könyvesboltként működött. A hely neve és belső kialakítása is a korábbi boltot idézi, a békebeli hangulathoz hozzájárulnak a könyvekbe bújtatott étlapok is, melyekről meg lehet rendelni például Krúdy vacsoráját. Októberben már írtunk más új helyekről, melyek Budán nyíltak, nagyon örülünk, hogy a Booktával szélesedett a II. kerület kínálata.

1023, Budapest, Margit utca 3.


Kocka

A bulinegyed közepén néhány hete nyitotta meg kapuját a fehér, kocka alakú szórakozóhely, és nagy rá az esély, hogy a legkedveltebb klub legyen a belvárosban. Az épületben minden szint más-más funkciót lát el: étterem (a Juicy Lucy hamburger isteni!), bár, kávézó és táncparkett is található a nagy, szellős térben. Ezenkívül kialakítottak egy tetőteraszt is, így a kilátásban gyönyörködve már a tél első napjain a tavasz után ácsingózunk.

1073, Budapest, Kazinczy utca 48.

ajánló bár belváros bookta bordó bisztró budán budapest ebéd étterem hely kávézó klub kocka pesten tánc új helyek vacsora

Még több
Kultúra