Felejthetetlen élmények ajándékba

Ki mondta, hogy csak ajándékcsomagot lehet a fa alá tenni? Számos kreatív és meghökkentő karácsonyi meglepetés létezik, amire az ajándékozott talán nem is számít, de biztos, hogy maradandó élményt okoz neki annak ellenére, hogy nem kézzelfogható - legyen szó akár egy állat jelképes örökbefogadásáról, akár valamelyik érzékünk stimulálásáról.

Felejthetetlen élmények ajándékba
2013.12.14. 20:09

Barnamedvét a családba!

A WWF Magyarország már több mint 20 éve dolgozik a természet védelméért és idén is meghirdették fajvédelmi programjukat, melyben az adományért cserébe most egy barnamedvét fogadhatsz jelképesen örökbe. Kell ennél kedvesebb meglepetés? További információk a programról ITT!

Éljétek át a kubai karnevált!

Ha szeretted a zene és a tánc megszállottja, ajándékozd meg igazi karneválhangulattal! Na nem kell mindjárt riói utazásra gondolni, erre egy salsa tánctanfolyam is tökéletes választás. A forró latin zene nemcsak megmozgat, de kikapcsol és maximálisan fel is tölt.  További információk ITT!

Édesítsd meg az estéjét!

Látogassatok el a Csokoládia miniállamba, ahol különleges bonbonokat és kézműves csokoládékat ízlelhettek. A pici műhelyben olyan ízharmóniákra találtok, mint a madagaszkári sós-karamellás bonbon, vagy a Szerecsen fantázianevű édesség, ami narancsos konyakot is tartalmaz. Ha pedig még otthonra is szeretnétek a finomságokból, ilyen szép összeállítást is hazavihettek:

Virágküldés borral

A gondosan összeválogatott, szemet gyönyörködtető virágokhoz mellékelj egy üveg, kívül-belül különleges Hold and Hollo bort, amit a hegyaljai lankákon termő, késői szüretelésű szőlőkből préseltek. Mind a száraz, mind az édes változat izgalmas gyümölcsös aromákat hordoz. További információk az ajándékozásról ITT!

Még több
Kultúra