Programok a pozitív életszemléletért

Pozitívabb életszemléletre hangolódnál? Hagyd magad mögött a negatív, nyomasztó emlékeket, hogy nyitottabbá és befogadóvá válhass! Erre most két különleges programon is lehetőséged nyílik.

Programok a pozitív életszemléletért
2013.11.12. 12:30

A női lélek rejtelmei

A Danubius exkluzív közösségi programja, a Danubius Hölgyklub igazi elvonulásra, feltöltődésre invitál november 15-17. között a soproni Hotel Lövér csodálatos erdei környezetébe, Inspiráló utazás a női lélek rejtelmeibe mottóval. A gyakorlatorientált wellness hétvége kínálata: testi-lelki-érzelmi elengedés, felkészülés az új viselkedésminták befogadására. Megismerheted a tiszta kommunikáció alapjait, grafológiával és önismereti játékokkal kaphatsz választ kérdéseidre. Hangterápia segítségével kereshetjük meg lelkünk legbelső egyéni hangját, és felszabadíthatjuk az eddig elzárt életenergiánkat.

Az elengedés mindig magában hordozza az újrakezdés, megújulás lehetőségét. A lelkünk hangjai című grafológiai előadáson bepillanthatunk az íráselemzés titkaiba, meghallgathatjuk a betűk vallomásait és önmagunkhoz is közelebb kerülhetünk a speciális téma és az izgalmas tesztek kipróbálása után. A vezető tréner és szakértő Soóky Andrea grafológus, HR és mentálhigiénésszakgrafológus, írásszakértő, a Megasztár zenei tehetségkutató grafológusa és lelki trénere.

Az elengedés jegyében szervezett kommunikációs tréningen elengedjük, amire már nincs többé szükségünk, hogy tisztább, hatékonyabb megoldásokat keressünk. Mindez azon is múlik, hogy van-e elég önbizalmunk és szeretetünk, hitünk a továbblépéshez. Az elengedés önmagunktól függ, egyéni törekvéseinktől, akaratunktól, tudatosságunktól. Jövőt építeni akkor lehet, ha lezárjuk, feldolgozzuk a múltat és felülemelkedünk saját korlátainkon. Ha magunkat stabilan irányítjuk, uraljuk erőinket. A csoport vezetője Zámbó Márta coach, kommunikációs szakértő (Főként Nőként Műhely).

Végül a hangmasszázs rezgésbe hozza a testünket alkotó sejtek vízmolekuláit, így újrahangolja, harmonizálja, helyreállítja frekvenciájukat. A rezgés úgy terül szét a sejteken, ahogy a nyugodt tófelszínre dobott kavics okoz körkörös hullámokat. A hangtálak rezgése áthatol a bőrön, az izmokon, eljut a szervekhez, egész asejtekig, és visszaállítja az eredeti, egyéni rezgésüket. A hangmasszázs megkönnyíti a félelem, a szorongás, fóbiák, depresszió elengedését, és az elfogadást, megbocsátást. A hangfürdő vezetője: Békésiné Szél Zsuzsanna, aura-soma tanár, test-és léleksegítő. Jelentkezés a danubiusholgyklub@danubiushotels.com emailcímen.

Ezoterikus fesztivál

Az idén 17. alkalommal rendezi meg nagyszabású ezoterikus karácsonyi fesztiválját a Természetgyógyász Magazin. Az elmúlt évek során valamennyi látogató megtapasztalhatta, hogy természetgyógyászat és ezoterikus témakörben ez a legnagyobb és legrangosabb esemény Magyarországon. A szakma legjobb neveit felsorakoztató előadók mellett (3 különböző előadóteremben ) rendszerint külföldi sztárvendég, valamint ismert hazai művészek (aulaprogram), széles körű ingyenes állapotfelmérés és tanácsadás, biobüfé teszik vonzóvá a rendezvényt több ezer látogató számára.

Az idei fesztivál előadói között olyan személyiségeket találunk, mint Müller Péter, Paulinyi Tamás, Jeszenszky István, Gabriel Norman, Bóna László, Laár András, Jakab István, László Ruth, Varga Gábor, prof. dr. Dávid Tamás, dr. Simoncsics Péter, prof. dr. Horváth István, dr. Horkovics-Kováts János, dr. Sági Mária, Kovács Gábor, Bagi Iván, Szatmári L. Miklós, Saródy Judit, Csongrádi Kata, Kövi Szabolcs, Balogh Béla, Soma Mamagésa, Kovács Julianna, Tar Ildikó, Keresztes Barna, Batarita, Csonka Csaba, Somi Panni, Alexander Horsch, Meszecsinka együttes és még sokan mások.

2013. december 1. 9:00-19:00, Villányi úti Konferencia Központ (Budapest XI., Villányi út 11–13.)

További információ: 36-1-315-1725, 36-1-201-9329, tgym@mail.datanet.hu.

Danubius Hölgyklub Danubius Hotel ezoterikus fesztivál kikapcsolódás megújulás

Még több
Kultúra