Expressz élmény ebédre

Ha tanácstalanok vagyunk, hogy mit is ebédeljünk, vagy unjuk már a rendelt ételeket, és munkahelyünk büféjéhez sincsen épp kedvünk, Budapest remek lehetőségeket rejt számunkra. Három könnyen megközelíthető hely, ami egy kis változatosságot hoz a hétköznapjainkba.

2013.06.27. 14:37
Katt a galériára!
6 fotó

Expressz élmény ebédre

1 of 6
2 of 6
3 of 6
4 of 6
5 of 6
6 of 6

  2 of 6
Expressz élmény ebédre


  3 of 6
Expressz élmény ebédre


  4 of 6
Expressz élmény ebédre


  5 of 6
Expressz élmény ebédre


  6 of 6
Expressz élmény ebédre


Bors Gasztrobár

Tavaly nyáron nyitott a levesmennyország, a Bors Gasztrobár a Kazinczy utcában. A két mesterszakács, Lipher Tamás és Rethling György egy tenyérnyi helyen ötvözik a street foodot és a bisztrókonyhát. Egyszerű, mégis kifinomult ízkombinációjú levesekből és grillszendvicsekből álló repertoár, és a város legkedvesebb kiszolgálása várja az ebédelni vágyókat. Minden nap 6-7 különleges és nagyon finom, sokszor limitált variáció közül választhatunk, méghozzá kedvező áron.

1075 Budapest, Kazinczy utca 10.
Facebook

Pasta Manufaktura

A nemrég a város szívében nyílt Pasta Manufaktura remekül keresztezi a minőségi gyorséttermi kiszolgálást és a bisztró hangulatot. Az aszalt paradicsomostól a paprikás krumplis tésztáig széles választék vár, melyek külső konyhán készülnek, jellegzetesen magyar alapanyagokból. A menü kéthetente változik, így nem lehet megunni a finom tésztaételeket. A hely különlegessége, hogy a kutyás gazdikat és a biciklivel érkezőket is szívesen látják.

1075 Budapest, Károly körút 11.
Facebook

Go-Free Bar

Ha tényleg csak pár percünk van ebédszünetben és valami édességre vágyunk, akkor a legjobb választás a Go-Free Bar, hiszen igazi belga gofrit találunk a Dohány utcában. A tészta Belgiumból érkezik és a receptúrája titkos. Hamar elkészül, és a feltétnek csak a fantáziánk szabhat határt, választhatjuk a hagyományos nutellásat vagy gyümölcsöset is, de szinte bárhogy variálhatjuk fagyival és tejszínhabbal is. Ebédre kérhetünk rántottát, szendvicset vagy salátát is, de a gofrival is biztosan jóllakunk.

1074 Budapest, Dohány utca 39.
Facebook

bors gasztrobár budapest ebéd go-free gofri leves pasta manufaktura street food

Még több
Kultúra