Lassíts le egy teljes hétre!

Június 21-én tartják a nemzetközi Slow-napot. A jeles dátumot megelőző héten a lelassulás jegyében szervez programokat a Slow Budapest, hogy újra felfedezhessük az élet apró örömeit.

Lassíts le egy teljes hétre!
2013.06.13. 14:11

Habár a slow életforma a kiegyensúlyozott élet egyik kulcsa lehet, itthon még mindig kevesen élnek ebben a szellemben. Szerencsére a Slow Budapest csapata – akiket egy korábbi cikkünkben már bemutattunk – azon ügyködik, hogy mindez megváltozzon. Ezúttal június 14. és 21. között tartanak slow hetet, aminek keretein belül izgalmas programokra és kihívásokra is számíthatunk.

Az első napon a biciklizés kerül előtérbe. Azon túl, hogy arra biztatnak, tekerjünk aznap a munkahelyünkre, délután 3-tól az Erzsébet téren fotózást tartanak a Cycle Chic-kel, hogy a legjobb bringás szettjeinkben örökítsenek meg minket. A további napokon az újrahasznosításé, a kikapcsolódásé, az olvasásé, a jógáé, az étkezésé és az új útvonalak felfedezéséé a főszerep. Június 18-án kedden, például közös reggelizésre invitálnak a Műhely kávézó és galériába, ahol Lila Füge és Fűszeres Eszter finomságait kóstolhatjuk meg reggel 8 és 10 óra között. A programsorozat utolsó napján, a nemzetközi slow napon pedig beszélgetést szerveznek az Iskolába, ahol a résztvevők megvitathatják, milyen érzés volt végigcsinálni egy teljes slow hetet.

Az eseményhez azoknak is érdemes csatlakozni, akik nem tudnak részt venni a közös programokon, ugyanis a napi tematikát követve, jobban érezhetjük magunkat a bőrünkben, bárhol is legyünk a világon.

A programsorozatról még többet megtudhattok ITT.

 

Képek: Slow Budapest

programajánló slow budapest slow life tudatosság

Még több
Kultúra