Elkezdődött a 11. nyári évad a KULTKIKÖTŐben!

Idén nyáron több, mint 200 eseménnyel - zenés és prózai színházi előadásokkal, koncertekkel, családi programokkal, filmvetítésekkel, kiállításokkal és borkóstolókkal – várja az érdeklődőket a KULTKIKÖTŐ. Balatonföldvár, Boglár és Fenyves mellett ettől az évtől Siófok is felkerült a kulturális esemény helyszínei közé. Cikkünkben bemutatjuk kedvenc programjainkat, amikre biztosan el fogunk látogatni!

2016.07.07. 10:51

Az irodalmi élet egyik legnagyobb robbanása az elmúlt évben Radnóti Miklós özvegye, Gyarmati Fanni naplójának megjelenése volt. Szerencsére nem kellett sokáig várnunk, hogy színpadon is láthassuk e hatalmas életmű részleteit, méghozzá az egyik legsokoldalúbb és legtitokzatosabb fiatal színésznő előadásában. A mindig izgalmas Hámori Gabriella ismét egy új arcát mutatja meg július 7-én, csütörtökön a KULTKIKÖTŐ – Balatonföldvár nagyszínpadán.

kultúra-elle

Fény és árnyék, macska és egér: ki az üldöző és ki az üldözött? Egy minden másodpercben feszültséggel teli, hideglelős krimi várja a nézőket július 8-án, pénteken Földváron: Várj, míg sötét lesz! Audrey Hepburn után most Kovács Patrícia bújik a bájos Suzy bőrébe, akit látása sem segít abban, hogy a lakásában ólálkodó három gazfickóval megküzdhessen. Pattanásig feszülő idegszálak, zseniális színészi játék: Novák Eszter rendezésében a főszereplő mellett Szabó Kimmel Tamás és Nagy Dániel Viktor remekel.

kultúra-elle

Július 9-én, szombaton egy parádés zenés akció-vígjátékkal száguldhatunk bele az éjszakába! Rejtő Jenő egyik leghíresebb regényét Szente Vajk bolondította meg: öt színész huszonöt szerepben, egy zongoristával gondoskodik arról, hogy egy pillanatra se legyen megállás. A szőke ciklon felkap bennünket, és hihetetlen kalandokban lesz részünk Földes Eszterrel, Őze Áronnal, Csonka Andrással, Szerednyey Bélával és Pusztaszeri Kornéllal!

kultúra-elle

Eközben Balatonbogláron egy férfi és egy nő találkoznak egy vonat kupéjában, és elmesélik egymásnak házasságuk történetét. Szabó Győző és Nagy Enikő egy párkapcsolat minden szépségét és buktatóját megmutatják, Csernus doki pedig a maga észrevételeivel, kérdéseivel szintén beszáll a játékba! Ő + Ő + Csernus doki július 9-én a KULTKIKÖTŐ – Balatonboglár műsorán.

kultúra-elle

A gyerekek ezen a hétvégén Földváron, Bogláron és Fenyvesen megszabadíthatják a Napot, a Holdat és a Csillagokat, és egy Talizmán segíti őket az izgalmas kalandok során. Siófokon pedig Mosó Masa mosodája várja őket, és egy igazi sztár: Gubás Gabi Bergengóciából jöttünk című gyerekműsorát hozza el a kicsik nagy örömére.

További részletek és programok ITT!

balatonboglár balatonfenyves balatonföldvár gyarmati fanni kultkikötő kultúra kultúrprogram program programajánló színdarab színház

Még több
Kultblog