SZIGET: a fesztiválok legje!

Megkapó női előadók, nemzetközi vérfrissítés, végtelen örömzenélés. 2016. augusztus 10-17. között neked is ott a helyed a Sziget Fesztiválon!

2016.06.30. 11:35

Minden eddiginél elképesztőbb zenei felhozatallal vár minket idén a Sziget Fesztivál! A nulladik napon Rihanna lép színpadra, aki az Anto World Tour turnéja keretein belül látogat el Budapestre.

A fesztivál ideje alatt olyan előadókkal is találkozhatunk, mint az ausztrál dalszerző-énekesnő, Sia, aki először látogat el Magyarországra. A rendkívül tehetséges és titokzatos személyiségű Sia dalszerzőként olyan előadóknak írt slágereket, mint Rihanna, Kyle Minogue, David Guetta vagy Beyoncé. 2014 óta megkerülhetetlen szereplője a popzenei világnak.

Nagyon várjuk a világ talán legismertebb bohém világcsavargóját, Manu Chaot. A különböző kultúrák zenei stílusát ötvöző énekes fellépésein igazi házibuli hangulatra lehet számítani.

Természetesen a friss, izgalmas produkciókból sem lesz hiány. A toulouse-i születésű francia énekesnőt, Jain-t azért imádjuk, mert zenéivel még a legnehezebb pillanatokon is segít túljutni. Elképesztően sokszínű karakter, kiváló előadó és végre élőben is hallhatjuk!

Az idei Sziget Fesztiválra látogat a Grammy-díjas elektronikus zenész, a világhírű DJ és producer, Afrojack is. A nemzetközi electro house színtér holland csillaga hangban és látványban is ultragazdag szettel fogja átmozgatni közönségét.

Mikor? 2016. augusztus 10-17.

afrojack ajánló fesztivál fesztivál ajánló jain manu chao program programajánló sia sziget fesztivál

Még több
Kultblog