Könyvek kikapcsolódáshoz

Az őszi esték hangulatát még meghittebbé vagy éppen izgalmassá teheti egy jó könyv. A csendesebb napokra hét regényt választottunk: történet a Sohaférfiről, népmesék úton lévőknek, Agatha Christie örökzöldje vagy D. Tóth Kriszta elgondolkodtató sorai és így tovább.

2013.09.16. 18:07
Katt a galériára!
7 fotó

Könyvek kikapcsolódáshoz

1 of 7
2 of 7
3 of 7
4 of 7
5 of 7
6 of 7
7 of 7

  2 of 7
Könyvek kikapcsolódáshoz

Első gondolatunk, hogy egy néhány órán át tartó könnyed olvasmányról lesz szó. Aztán belelapozunk és elsodor - valóban csak pár óra, de egyszerűen nem lehet letenni. Megrendítő vallomás és átélt, szép búcsú - D. Tóth Kriszta édesanyja történetét írta meg ebben a regényben. Elgondolkodtat sorsról, vonzásról és választásról, látszatról és valóságról, és azzal a megnyugtató tanulsággal enged el, hogy rend van a világban és szeretet.

  3 of 7
Könyvek kikapcsolódáshoz

A nagyon várt második rész, amiben ismét magyar írók és költők szerelméről, párkapcsolatairól olvashatunk. Nyáry Krisztián Így szerettek ők című könyvének folytatása ismét varázslatos mesékkel és közös történetekkel szórakoztat Csokonaitól Vas Istvánig.

  4 of 7
Könyvek kikapcsolódáshoz

Boldizsár Ildikó legújabb kötete az ember életútját veszi végig meséken keresztül. A fogantatástól az élet utolsó harmadáig azokhoz a történetekhez vezeti el olvasóit, amelyek nemcsak az ember fejlődését segítik, hanem az egyik életszakaszból a másikba való átlépést is. A hosszú utak hű társai ezek az ezeréves mesék.

  5 of 7
Könyvek kikapcsolódáshoz

Nap mint nap bosszankodunk, mert egyre több megfejthetetlen számla, érthetetlen szerződés és túlbonyolított termék rabolja időnket, türelmünket és pénzünket. A könyv szerzője felismerte az egyszerűségben rejlő erőt, néhány oldalon keresztül bemutatja, hogyan válhatunk egyszerűen boldoggá és sikeressé.

  6 of 7
Könyvek kikapcsolódáshoz

Vass Virág legújabb regényében, a Sohaférfiben napjaink párkapcsolati kérdései bújnak meg Ádám és Éva története mögött. Bemutatja azt a karaktert is, akivel már mindannyian találkoztunk: a Sohaférfit. Hogy milyen is ő valójában? A választ itt megtaláljuk.

  7 of 7
Könyvek kikapcsolódáshoz

Ki ne rajongana Agatha Christie regényeiért? Hasonlóképpen a többi remekműhöz - ha eddig még nem olvastuk volna - az N vagy M sem okoz majd csalódást. Tuppence és Tommy Beresford nyomozó házaspár kalandjait velük együtt mi is átélhetjük. Ezúttal 1940-ben járunk egy déli tengerparti üdülőhely régi panziójában, ahol az éltes családanyák, a kötögető aggszüzek és a keszeg hipochonderek között egy kémszerevezet kell lefülelnünk.

Mit olvastok ilyenkor legszívesebben?

agatha christie D.Tóth Kriszta Elizabeth Mittelstaedt hadd lássalak Jöttem könyv könyvajánló könyvújdonság N vagy M nyáry krisztián regény

Még több
Kultblog