Top 5 találkozóhely Pesten

Kreatívak, színesek, újak, és mindegyiket másért szeretjük. Most összegyűjtöttük a legfrissebb, legkülönlegesebb pesti helyeinket.

Top 5 találkozóhely Pesten
2013.08.30. 18:50

Cake Shop

Kézzel készített csodák a pult mögött: rusztikus torták, piték, péksütemények, fagylaltok és más cukrászremekek közül válogathatnak az édességrajongók ebben az új cukrászdában. A My Cake szolgáltatás pedig lehetővé teszi, hogy szabad utat adjunk fantáziánknak, hiszen külön pulton válogathatjuk össze a saját ízvilágunknak leginkább megfelelő desszertek alapanyagait. V., József Attila utca 12.

Rácskert

Ha a kulináris élményektől másfajta szórakozás felé rugaszkodnánk, érdemes Pest legújabb helyére látogatnunk. Az augusztusban megnyitott Dob utcai Rácskert hangulatos váltás lehet a már megszokott romkocsmák helyett. Alacsony árai mellett szabadon dohányozhatunk, a tekepálya pedig felhőtlen baráti meccsekre ad lehetőséget. VII., Dob u. 40.

Go-Free Bar

A Dohány utcai Go-Free Bar a remek belga gofrikat hozza el Budapestre. A rácsos tészta feltéteit úgy variálhatjuk, ahogy csak akarjuk, pénztárcánkon kívül semmi sem szabhat ennek határt. A gofri mellett megkóstolhatjuk a gyümölcsös shake-et, hamarosan pedig csokiszökőkút mellett is bíbelődhetünk a hetedik kerületi desszertbárban. VII. Dob u. 39. és VI., Teréz krt. 50.

Csipesz Bár

A Gozsdu udvar szomszédságában található szórakozóhely rövid idő alatt az egyik új kedvencünkké vált. Nemcsak azért, mert széles a kínálat (ital, grill- és szendvicsfronton is), hanem azért is, mert a környéken található túlcsorduló helyekről mintha a béke szigetére vonulnánk el. Az izgalmas dizájn mellett a Csipesz Bár a téli időszakban is érdekes programokat kínál, filmvetítések és kiállítások tervei sorakoznak a hely tarsolyában. VII., Holló u. 16.

The Donut Library

Végül nem hagyhatjuk szó nélkül a The Donut Library kis üzletét sem, ami nemrég költözött a Pozsonyi útra. Nem egyszerű fánkokról beszélünk: töltött, töltetlen, lyukas közepű, ízben gyümölcsös, csokoládés, karamelles és még ki tudja, milyen ízű különlegességek közül választhatunk, mellé pedig Maromas kávét kortyolgathatunk a kényelmes fotelokban, a “fánkkönyvtár” valamelyik izgalmas kötetével a kezünkben. XIII., Pozsonyi út 22.

ajánló budapest Cake Shop csipesz bár desszert Go-Free Bár Rácskert szórakozóhelyek the donut library

Még több
Kultblog