4 ötlet, melyekkel a karácsonyra hangolódhatsz

2014.11.21. 08:49

Ünnepi kávéízek

Novemberben három új Nespresso Variations ízzel gyarapodott a kávékínálat: ezek a mogyoró ízű Hazelnut Dessert, a csokoládé és menta ízű Chocolate Mint és a sült alma és a keksz ízjegyeit hordozó Apple Crumble. Magyarországon Sallay Fanni, a Cake Shop vezetője pedig süteményeket készített a három ízvilág ihletésével. Ezeket a Cake Shopban kóstolhatjuk meg november 30-ig (a cukrászdáról itt írtunk korábban).

Gyertyafényben

Michelangelo Piétája az örökké megújuló női erő szimbóluma. Ezt választotta jelképéül a Danubius Hölgyklub novemberi rendezvénye, amely meghitt, szeretetteljes hangulatban készíti fel lelkünket a közelgő ünnepekre. A programban szerepel könyvbemutató, elcsendesítő mozgásgyakorlat, kézműves gyertyák bemutatója és vására, valamint kínai jázminos zöldtea, fehér tea és oolong tea kóstoló és vásár. A résztvevők csatlakozhatnak ahhoz a karácsonyi jótékonysági akcióhoz, amelynek során mesekönyvet és játékot gyűjtenek a Mosoly Alapítvány részére.

Jelentkezés: danubiusholgyklub@danubiushotels.com

2014. november 27. csütörtök, 17.30 órától. Helyszín: Radisson Blu Béke Hotel (Budapest, Teréz krt. 43.)

Az alma illata

Hogy hidratált és bársonyos legyen a bőröd, kényeztesd magad ezzel az ínycsiklandó illatú ünnepi testvajjal! A The Body Shop idei karácsonyi újdonsága ünnepi, cukormázas alma illattal készült, és selymessé, puhává varázsolja a bőrt. A termékcsaládot fürdőzselé, fürdősó, testradír, kézkrém, ajakápoló, szájfény, tusfürdő, szappan és csillámpor egészíti ki.

Cukormázas alma csodadoboz, The Body Shop, 6390 Ft

Spirituális hangulatban

Az idén olyan meghívott előadók várják a vendégeket a TermészetGyógyász Magazin karácsonyi fesztiválján, mint Müller Péter, Szendi Gábor, Vásáry Tamás, Grandpierre Attila és Laár András. A bensőséges és izgalmas, ünnepi hangulatú karácsonyi fesztivál egyben az ország legnagyobb ezoterikus vására, amely a közelgő karácsonyi ajándékvásárláshoz kínál széles választékot. Mellette széles körű ingyenes állapotfelmérés és tanácsadás, illetve biobüfé egészíti ki a kínálatot. Bővebb információ itt.

2014. december 7., 9-19 óra. Helyszín: Villányi úti Konferencia Központ, Budapest, XI. Villányi út 11-13.

Még több
Kiprobáltuk