ELLE kívánságlista: tavaszi virtuális kosaraink

Nem kérdés: rajongunk az online vásárlásért, mert kényelmes és az elképzeléseinknek szinte semmi sem szabhat határt, legyen szó akár könyvről, új ruháról vagy izgalmas piperéről. Összegyűjtöttünk három „must have” darabot, ami biztosan a kosarunkban landol a tavaszi szezon alatt!

ELLE kívánságlista: tavaszi virtuális kosaraink
2014.04.17. 11:04

Dakos Edit kedvencei:

Az idei tavasz/nyári szezon nekem a trópusokról és a dzsungellázról szól. Korábban az egyszerű, letisztult fekete-fehér színeket részesítettem előnyben az öltözködésemben, de jól esik elrugaszkodni az egyhangúságtól a tarka printek és a szivárványszínű körömlakkok felé.

Rainbow Kiss körömlakkok, 381 Ft / db, www.adenshop.hu
Flatform cipő, 35,12 euró, www.asos.com
Fejkendő, 6 font,
www.topshop.com

Virág Zsófi kiszemeltjei:

Mióta áttértem az e-book olvasásra, ritkán vásárolok könyvet, de a fotókkal és rajzokkal illusztrált kiadásoknak továbbra sem tudok ellenállni. Októberben jelent meg ez az átfogó album Wes Anderson munkásságáról, azóta szemezek vele. A rendező legújabb fantasztikus alkotása, A Grand Budapest Hotel újra eszembe juttatta a könyvet, és az Amazon.com-on körülbelül féláron szerezhetem be a hazai könyvesboltok árához képest. (The Wes Anderson Collection, www.amazon.com, 22 dollár)

 

Idén tavasszal rajongok a kimonó ihlette felsőkért, már szereztem is egy feketét, de vágyom egy fehérre is. A Mango webshopja a mentőövem: előfordult, hogy az üzletekből már elfogyott valami, de online még elérhető, vannak kifejezetten csak webshopos termékeik, és a leárazások is tovább tartanak a weboldalukon. 19 995 Ft feletti rendelés esetén pedig ingyenes a kiszállítás Magyarországra. (Kimonó, www.shop.mango.com, 13 995 Ft)

Alig várom a nyarat és imádom, hogy újra menőnek számítanak az egyszerű, sportos szandálok. Egy metálfényű darabot néztem ki, a csillogás miatt kicsit nőiesebb. Sosem csalódtam még, amikor az Asosról rendeltem cipőt, és pont megérkezik, mire itt a hőség! (Szandál, www.asos.com, 35,12 euró)

Kiss Imola kívánságai:

Ha minden jól megy, idén ősszel végre eljutok New Yorkba, amiről már legalább tíz éve álmodom. A szokásos látnivalók és kulturális programok mellett viszont legalább annyira érdekel a város hétköznapi atmoszférája is, és persze az éttermek. Szeptemberig könyvekkel és filmekkel trenírozom magam az élményre. A Murray házaspár fotóalbuma New York egy eltűnőben lévő arcát mutatja meg a kis boltok portáljain keresztül – remélem, azért még látok ezekből is valamit.

Ami a hordható vágyakat illeti, ez a csatos Topshop cipő-szandál hibrid teljesen megbabonázott, bár egyelőre fogalmam sincs, mivel fogom felvenni. A karperec pedig azért tetszett meg, mert első pillantásra egyszerű és visszafogott, de az égett gyufafejekre emlékeztető részlet miatt közelebbről nézve mégis nagyon ötletes és különleges.

Store Front: The Disappearing Face of New York, James T. Murray – Karla L. Murray, www.amazon.com, 18,11 dollár
www.topshop.com, 65 font
www.shopbop.com,93 dollár

 

Rovatfotó: Getty Images


aden Asos cipő fejkendő flatform hajpánt karkötő könyv könyvajánló körömlakk lakkbőr mango online online vásárlás topshop

Még több
Kiprobáltuk