4 dolog, amiért ezen a héten rajongunk

2014.02.14. 13:51

Vívjak vagy vívódjak?

A tökéletes társat keressük? Mit tegyünk, ha túl sokat várunk a másiktól? Ha nem tudjuk megmutatni neki, mit érzünk iránta? Hogyan fejezzük ki az érzéseinket, igényeinket, hogy ne elbeszéljünk egymás mellett? Ilyen és hasonló kérdésekre kaphatunk választ Sárváron, a február 28. és március 2. közötti Lélekharang hétvégén. A tréning megkönnyíti mindennapi párkapcsolati tapasztalataink feldolgozását és megértését. Segít, hogy párkapcsolati kommunikációnkat összhangba hozzuk belső érzéseinkkel, hogy mindennapi tapasztalatainkat és vágyainkat saját szolgálatunkba állítsuk a tiszta kommunikáció módszerével és meditációval. További információk az eseményről ITT!

Tökéletes Valentin-nap: péntek este a Duna-korzón

A Kóstoló esti válogatás a peppers! legkedveltebb ételkülönlegességeiből, amely a megszokott mediterrán ízvilágot idézi a legfinomabb helyi alapanyagokból elkészítve. A különleges összeállítás menüje nyolc különböző előétel válogatását, egy választható főételt, desszerteket és sajtokat foglal magában. Mindehhez egyedi borválogatást is ajánlanak. Az est különleges hangulatáról a gyertyafények, a kivilágított Budai Vár panorámája és DJ gondoskodik.

További információk az étterem weboldalán!

Exkluzív hajápolás

A modern és trendtudatos nők a szépség elemeinek ideális kombinációját keresik: intenzív hatású és exkluzív termékeket, amelyek szinkronban állnak életvitelükkel, és garantáltan magas színvonalat képviselnek. A Schwarzkopf Professional ESSENSITY termékcsaládja ennek megfelelően egyesíti a kimagasló teljesítményt és exkluzív termékkínálatot, az ammóniamentes hajszínváltoztatással és a hajszín ápolásával. Az ESSENSITY hajfestékek ammónia-, szilikon-, ásványi olaj és mesterséges illatanyag mentesek, ráadásul hajápoló termékeiben ahol lehetséges, növényi alapú összetevőkkel helyettesíti ezeket.

Schwarzkopf Professional Essensity Repair regeneráló hajpakolás, 4390 Ft

Kávé narancsillattal

A Nespresso új, Bukeela ka Ethiopia kapszulája Etiópia kávékultúrája előtt tiszteleg. Ez a tisztán etióp eredetű arabica kávé az elkülönített pörkölésnek köszönhetően testes aromájú, lungoként elkészítve a jázminra, fehérliliomra, bergamottra és narancsvirágra emlékeztető illatjegyeket idéz elő, amelyekhez fás illatjegyek is társulnak. Tej hozzáadásával bársonyossá és testessé válik, és karamellre emlékeztető ízjegyek is előbukkannak. A 3-as intenzitású Bukeela ka Ethiopia kávékeverék két különböző régióból származó, kézzel szedett arabica kávéból áll. A Nespresso szakértői helyi kávétermelőkkel dolgoztak együtt Sidama déli régióiban, amely a finom és tisztára mosott Arabica fajtájáról híres. A nyugat- etiópiai fennsíkon termesztett, természetesen feldolgozott zöld kávé hozzájárul a kávé fás, pézsmára emlékeztető ízjegyeihez.

 


Danubius Hotel Duna-korzó Essensity hajfesték hajfestés Kóstoló Lélekharang Hétvége programajánló rajongó Sárvár schwarzkopf

Még több
Kiprobáltuk