6 dolog, amiért a héten rajongunk

6 dolog, amiért a héten rajongunk
2013.11.05. 15:37
Katt a galériára!
6 fotó

6 dolog, amiért a héten rajongunk

1 of 6
2 of 6
3 of 6
4 of 6
5 of 6
6 of 6

  2 of 6
6 dolog, amiért a héten rajongunk


  3 of 6
6 dolog, amiért a héten rajongunk


  4 of 6
6 dolog, amiért a héten rajongunk


  5 of 6
6 dolog, amiért a héten rajongunk


  6 of 6
6 dolog, amiért a héten rajongunk


Imola különleges körömlakkra bukkant

Kisebb beauty-megszállottként Bécsben járva muszáj volt közelebbről megvizsgálnom a Givenchy sminkkollekcióját, ami sajnos Magyarországon egyelőre nem kapható. A szezonális kínálatból nem tudtam ott hagyni a Lilas D’Exception fantázianevű lakkot, hiszen valóban nagyon kivételes, sötét lilásszürke színe van – pont passzol a novemberhez.

Rita kedvence egy pikáns könyv

Most olvasom Sasha Grey első regényét, A Juliette Társaságot. Eleve kíváncsivá tett, hogy egy ex-pornósztár, aki egyébként igencsak sokoldalú személyiség (szerepelt már mozifilmben, énekelt zenekarban, és megjelentetett egy fotóalbumot is), hogyan ír meg egy erotikus történetet, és azon is jó elgondolkodni, vajon milyen átfedések lehetnek a szerző élete és a főszereplő kissé ellentmondásos karaktere között. Azoknak ajánlom a könyvet, akik kedvelik a nyers és szókimondó stílust, és nem riadtak vissza Sade Márki Szodoma százhúsz napja című művétől sem. Néha jó feszegetni a határokat.

Edit egy új fodrász- és szépségszalonba látogatott

Októberben Budán, a Gyorskocsi utcában megnyílt a Jean Louis David első magyarországi üzlete, így a világ második legjelentősebb fodrásszalon-hálózata végre nálunk is jelen van. A szalonban az elegáns és kifinomult ízlés találkozik a profizmussal. Az üzlet névadója már a 70-es évek óta azon dolgozik, hogy újra és újra megtalálja a női haj természetes szépségét és felfedezze minden vendég egyéniségét, illetve az azt kihangsúlyozó frizurát. Jelmondatuk: J’écoute, j’écoute, j’écoute, ami magyarul annyit tesz: hallgatom, hallgatom, hallgatom. Az elégedettség garantált!

Zsófi a bőr trendjéért rajong

Mindig is kedveltem a bőrhatású anyagokat, őszi gardróbom egyik alapdarabja a műbőr nadrág. Míg korábban csak leggings-et vagy szűk szárú nadrágot találtam, addig idén több boltba is érkezett baggy, lazább szabású változat, ami számomra most sokkal izgalmasabb és alig várom, hogy beillesszem a ruhatáramba.

Amit egyikünk sem hagyna ki: nevetéskúra és édességmámor

10 éves a Momentán Társulat, akiknek számos fergetegesen vicces, improvizált előadást köszönhet a közönség – ezt most 10 napon keresztül, régi és új darabokkal ünneplik. Itt még nem volt olyan, hogy ne fájdult volna meg a hasunk a nevetéstől, ráadásul sosem tudhatjuk, mi történik a következő percben a színpadon, úgyhogy érdemes velük tartani. Részletek a Momentán honlapján.

A Sugar! dizájncukrászda új kollekcióval jelentkezett, melyet Candy Land névre kereszteltek. Ez az a mesebeli világ, ahol a kerítés csokoládéból készül, a fák nyalókák és így tovább. Olyan ízekkel is találkozhatunk, mint a rebarbara, a bergamot citrus vagy a gránátalma, és a sós gyakran édessel, a puha roppanóssal találkozik a desszertkölteményekben. A Chocberry Granate például kihagyhatatlan!

Rovatfotó: Getty Images

Még több
Kiprobáltuk