Ilyen lesz a hétvégéd a csillagjegyed szerint

Mindjárt itt a hosszú hétvége! Eláruljuk, mire számíthatsz a szabadnapokon a horoszkópod szerint!

Ilyen lesz a hétvégéd a csillagjegyed szerint
2019.03.14. 18:10

Kos

A Kosok alig várják, hogy végre lazíthassanak. A hét első része most nagyon leterhelt és az egyik kolleganőddel is megorroltatok egymásra. Engedj meg magadnak egy (vagy több) relaxáló meleg fürdőt és nézz meg egy (vagy több) romantikus filmet, ami kikapcsol – mindkettő igazi balzsamként fog hatni a lelkedre!

Bika

Az utóbbi napokban – a böjti időszak ellenére – kicsit sok alkoholt, csokit és pizzát fogyasztottál. Tegyél most valamit, ami jótékonyan hat a testedre! A kocogás, kirándulás vagy biciklizés egy-kettőre megszabadít a felesleges kilóktól!

Ikrek

Az Ikrek szombat este hosszú idő óta először végre érezni fogják a boogie-t a lábukban. Csak úgy duzzadsz az energiától és hegyeket tudnál megmozgatni – nem csoda, ha csak reggel 6-kor hagyod abba a bulizást.

Rák

A hétvégéd, úgy tűnik, a romantika jegyében fog teni! A Rákoknak tökéletes randijuk lesz péntek este – és ez megadja a pozitív alaphangot szombatra és vasárnapra is. Semmi sem állíthat meg!

Oroszlán

Az Oroszlánok már hétfő óta csakis a péntekre várnak, mivel a munkában egy kimerítő projekt minden idejüket és energiájukat felőröli. Ez azt jelenti, hogy a hosszú hétvégén muszáj nagyokat pihenniük. Menjetek moziba, étterembe a barátnőkkel vagy kirándulni egy nagyot az erdőbe!

Szűz

A rendszerető és fegyelmezett Szüzek egyszerűen azt csinálják a hétvégén, amit csak nagyon ritkán: elengedik magukat! A vasalnivaló úgy marad, a teraszt sem mossák fel, az autót meg bőven elég lesz majd hétfőn kipucoltatni. Helyes, élvezd is ki inkább az időt, amit otthon tölthetsz!

Mérleg

A szombat a Mérleg számára egyet jelent a shoppingolással. Egész héten a tökéletes farmerről álmodoztál. A hétvégén végre megtalálod – és be is vezeted este a társaságba, amikor vacsorázni mész a barátaiddal!

Skorpió

A Skoripók számára a hétvége számos meglepetést tartogat: szombaton megismerkedsz egy nagyon szimpatikus és vonzó férfival. Ezen kívül egy régi barátnőddel is találkozol, aki a lehető legjobb híreket osztja meg veled…

Nyilas

Nyilasként behéz héten vagy túl: Egy beszélgetés a főnökkel a munkahelyeden nem ment olyan l, mint vártad és az egyik rokonoddal is összevesztél. A hétvégén feldolgozod  barátaiddal az eseményeket. Vasárnap egy kellemes, hosszú séta hoz formába testileg és lelkileg.

Bak

A Bakok ezen a hétvégén első sorban az egészségükre koncentrálnak. Alaposan bevásárolsz a bioboltban, valamint a zöldségesnél, és finom fogásokat főzöl a három napban, amik fel is frissítenek. A vasárnap tökéletes arra, hogy végre beiratkozz egy fitneszstúdióba.

Vízöntő

A hétvége igazi kaland lesz számodra! A Vízöntők spontán utazásra indulnak a barátaikkal, és egy stresszes hét után újra magukra találnak. Vasárnap aztán a legfinomabb kávéval és álomreggelivel kényeztetik magukat.

Halak

A Halak laza és boldog hétvégének néz elébe. Szombaton a szeretteikkel tölti az időt a városban és este a kedv

asztrológia csillagok hétvége horoszkóp március 15.

Még több
Horoszkóp