Vajon milyen ajándékot választana karácsonyra Audrey, Dalí, Frida és Karl? (X)

Ajándékötletek Lakatos Márkkal és a Solinfo Shoppal

2020.11.30. 10:46

Audrey Hepbourn, Salvador Dalí, Frida Kahlo, Karl Lagerfeld – négy ikon, akik személyiségükkel és egyedi stílusukkal számtalan embert ihletnek és inspirálnak nap mint nap. Felejthetetlenek és utánozhatatlanok, az egyediség igazi megtestesítői.

 

Vajon milyen ajándékot választana karácsonyra Audrey, Dalí, Frida és Karl?

A legapróbb sajátosságok tesznek igazán különlegessé. A Solinfo Shop Lakatos Márkot kérte fel, hogy mutassa be a négy ikonikus figura stílusát és készítsen mindegyikhez illő ajándéklistát a Solinfo Shop színes kínálatából. A Solinfo Magyarország designközpontja. Webshopjukból számos nemzetközileg elismert tervező high-end kiegészítőit rendelhetjük meg. Az egyediség és a minőség garantált. Márk is ezek közül a kiegészítők közül válogatott, a négy alakhoz négyféle összeállítást készített, amiket a Solinfo közösségi oldalain rövid videókban fog bemutatni a következő hetekben.

 

Egy kis ízelítő, ha már most inspirálódni szeretnél

KARL – kimért, perfekcionista, merész.
Mikor megkérdezték, halála után milyen ruhadarabként térne vissza, azt válaszolta: kis fekete ruhaként, de valószínűleg a fehér ing jobban passzolna hozzám. És nem véletlen, hogy ezt a két darabot mondta – a kedvenc színpárosa a fekete-fehér volt, ezért is dominál a Lagerfeld válogatásomban ez a két szín.” – Lakatos Márk

 

A teljes KARL kollekciót megtekintheted ITT

 

FRIDA – színes, élettel teli, szabad.
“Merj élni, meghalni bárki tud!” – Frida Kahlo

Frida nagyon szerette a zenét – a kedvenc száma a bájos című Cielito Lindo (gyönyörű egecske) volt, amit ti is meghallgathattok az interneten. Ennek egyik szintén gyönyörű sora egy festmény címe lett: Árbol de la esperanza, mantente firme – remény fája, maradj erős.

A teljes FRIDA kollekciót megtekintheted ITT

 

AUDREY – klasszikus, elegáns, nőies.
“Hiszek a rózsaszín világban. Hiszem, hogy a nevetés a legjobb kalóriaégető. Hiszek a csókban, lehetőleg sok csókban. Hiszek abban, hogy erősnek kell lennünk, mikor úgy tűnik, hogy minden rosszra fordul. Hiszek abban, hogy a boldog lányok a legcsinosabbak. Hiszek abban, hogy a holnap egy újabb nap! Hiszek a csodákban. – mondta Audrey Hepburn. Így lett a válogatásom fő inspirációja a rózsaszín és a rózsaarany.” – Lakatos Márk

A teljes AUDREY kollekciót megtekintheted ITT

 

DALÍ – szürreális, fantáziadús, meglepő.
„Nem drogozom. Én magam vagyok a drog.” – Salvador Dalí

Álomszerű állapotban tartotta magát és addig bámulta mereven a tárgyakat, míg azok teljesen más alakot öltöttek.

Dalínak, sok más művésszel ellentétben nem volt problémája a reklámipari felkérésekkel. Tervezett grafikákat farmercégnek, felbukkant luxus csokoládé reklámban, sőt, André Breton, a szürrealizmus atyja azt a gúnyos becenevet adta neki, hogy “Avida Dollars” vagy “dollárra vágyó”. Mégis sikerült maradandót alkotnia, a Chupa Chups logót 1969-ben tervezte a cégnek és a mai napig használják.

A teljes DALÍ kollekciót megtekintheted ITT

 

Érdekel, miket ajánl még Márk?

A négy összeállításról bővebben is mesél majd a videókban.

 

Ne maradj le róluk, kövesd a Solinfo közösségi oldalait és Márk felületeit!

www.instagram.com/solinfoshop/

www.facebook.com/Solinfoshop

 

Ha esetleg már most megtetszett valami, a termékek mind elérhetőek a Solinfo Shop oldalán, ahol egy-két kattintással pedig meg is rendelheted őket.

 

Solinfo Shop
1075 Budapest Rumbach Sebestyén utca 3.
+36 1 550 5666
shop@solinfo.hu
solinfoshop.hu

lakatos márk Solinfo Shop

Még több
Divat