Re.Design ÖSSZETARTOZÁS – együtt jobb (X)

2020.10.21. 09:39

A RESERVED bemutatja a Re.Design legújabb kiadását, egy limitált kollekciót összhangban a kulcs divattrendekkel. Ezúttal külön férfi és női kampány helyett egy közös kampánnyal, az „Összetartozás” szlogenje alatt mutatkozik be a kollekció – hiszen a divat mindenkié.

 

A legújabb kampány szerzője Bartek Wieczorek, számos korábbi ReDesign kollekció fotósa. A Reserved kreatív csapata a képanyaggal ezúttal érzéseket és a csapathoz, közösséghez tartozás erejét meséli el, amit még a divat kontextusában is érzékelünk, hiszen a közös élmények gazdagítják a lelkünket és általuk nyitottabbá válunk a világra.

Az Új Nőiesség trendje világszerte uralja a kifutókat. Ezt láthatjuk a legújabb Re.Design kollekcióban is. Napjaink “modern nőiessége” elegáns, egyszerű szabásokban gazdag és erősen épít a ‘90-es évek divatjára, melyet szupermodellek és legendás divatfotósok tettek kultikussá.

 

 

A modernizálva újraéledő trend kulcsszava az „időtlenség”.

 

 

 

 

Az idei Re.Design kiadás az eddigiek legelegánsabbja, melyben merész váll- vagy hátkivágások sziluettjével, nyakpántokkal és derekat hangsúlyozó szabásokkal találkozhatunk.

 

 

Számítanak a részletek, a kevesebbet láttatás. Az ügyesen felfedett (vagy inkább elrejtett) test figyelemfelkeltőbb, mint a meztelenség. A budoirok érzékiséget nem csak az alsószoknyát idéző szatén ruha eleveníti fel, de a szofisztikált kosztümök, szatén kabát vékony övvel és a crop-top egyenes szárú, magasderekú nadrággal kombinálva. A merész flitteres szettet szabadon kombinálhatjuk egyéb elemekkel. Az egészet kiegészítők teszik teljessé – bőrkesztyűk, hangsúlyos strasszos ékszerek és gyapjú sálak.

 

Első pillantásra a színpaletta erősen monokróm. A fekete kapta a főszerepet  – elegáns, érzéki és mindig divatos, szezontól és az aktuális trendektől függetlenül. Ezt egészítik ki a testszín és az erős kék finom árnyalatai, valamint a klasszikus ezüst, és a luxus hatású arany. Az anyagok textúrájára ismét nagy hangsúlyt fektettek a márka tervezői – ilyen a fényes flitterek érdessége, a selyem és a szatén simulékonysága, a bőr simasága vagy a gyapjú durvasága.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A RESERVED Re.Design kollekciójának ruhái és kiegészítői elérhetőek online a www.reserved.com oldalán.

A Re.Design kollekció linkje az online shopban:

https://www.reserved.com/hu/hu/woman/editorials/redesign?utm_source=blog&utm_term=Elle

 

KREDITEK

Fotó: Bartek Wieczorek

Videó: Bart Pogoda

Styling: Michał Koszek

Modellek: Sabine Glud
Nigina Sharipova

Smink: Wilson.

Haj: Daniel Gryszke

Díszlet: Ania Witko

Movement direction: Michał Gerlach

 

A használt hashtagek:

#Reserved

#ReservedForMe

#ReDesign

#limitedcollection

Bartek Wieczorek divat re.design reserved

Még több
Divat