Fokozott kényelem – korlátlan fazonok (X)

2020.09.25. 16:23

Az ECCO SHAPE kollekció olyan nők számára készült, akik nagyobb kényelmet várnak elegáns magassarkú cipőiktől és sokoldalú, egész napos kényelmet biztosító alkalmi cipőt keresnek.

 

ECCO SHAPE SCULPTUED

 

Az ECCO SHAPE magassarkú modellek stílusosak, elegánsan nyújtják az alakot – formálják a bokát, és a süllyesztett belső technológiának köszönhetően a legmodernebb kényelmet nyújtják. A prémium minőségű, saját cserzésű különlegesen puha bőrből készült felsőrész szintén a láb egésznapos kényelmét biztosítja.

 

ECCO SHAPE SCULPTUED

 

Az elfoglalt munkát végző és aktív társadalmi életet élő nők örömmel viselik az ECCO SHAPE-t egész nap: a reggeli találkozótól a késői vacsoráig.

ECCO SHAPE SCULPTUED

 

Az ECCO SHAPE modellek anatómiai talpmerevitőjének köszönhetően – amely követi a láb körvonalait – egész napos kényelmet, stabilitást és magabiztosságot biztosítanak viselőjüknek.

 

ECCO SHAPE SCULPTUED

 

A rendkívül sokoldalú ECCO SHAPE könnyedén viselhető akár farmerrel és pólóval, ha barátaival ebédel, ugyanakkor tökéletes választás egy elegáns ruhával, kosztümmel ügyféltalálkozókhoz és hivatalosabb alkalmakhoz. Is.

 

 

Promóció

cipő divat ECCO SHAPE

Még több
Divat