Ennyi stílust hozhatsz ki a hajadból egyetlen hajvasalóval! (X)

Hajvasaló hallatán sokan elsősorban egyenes stílusra gondolnánk, pedig gyönyörű természetes hullámokat készíthetsz hajsimítóval is, csak a megfelelő mozdulatokra és készülékre lesz szükséged hozzá. (x)

2020.09.09. 21:50

Hajvasaló hallatán sokan elsősorban egyenes stílusra gondolnánk, pedig gyönyörű természetes hullámokat készíthetsz hajsimítóval is, csak a megfelelő mozdulatokra és készülékre lesz szükséged hozzá. Legyen szó elegáns vagy laza tengerparti hullámokról, vagy csak szimplán egyenes hajról, a Dyson és az Elle videójában megmutatjuk, hogyan készíthetsz többféle természetes frizurát könnyen és gyorsan, ráadásul a hajad is kíméled közben.

Hajvasalóval hullámok?! Sokan tartanak tőle, mert az eszköz könnyen megtöri a hullám ívét, így az eredmény, minden lesz, csak nem természetes. A megfelelő mozdulattal ugyanakkor te is könnyedén varázsolhatsz magadnak laza hullámokat, és ebben Dyson hajvasalója tökéletes társad lesz.

A hagyományos készülékekkel ellentétben a Dyson CorraleTM egyedülálló hajlékony simítólemezei hatékonyabb és eredményeseb formázást biztosítanak a hagyományos hajvasalókhoz képest. Mivel a lemezek illeszkednek a tincs formájához, egyenletesebben érik a hajszálakat, kevesebbszer kell áthúznod a készüléket a tincset a kívánt eredmény eléréséhez, így 50% -kal csökken a magas hőmérséklet okozta károsodás is1.

A hajvasaló mindössze 70 perc alatt töltődik fel teljesen, és akár 30 percig biztosít vezeték nélküli formázást, bárhol is jársz. Használat közben is töltheted a hajvasalót, ha az ergonomikus töltőállomásba helyezed, vagy a mágneses 360°-os töltőkábelt csatlakoztatod. Ez hibrid töltési módot biztosít arra az esetre, ha több időre van szükség a haj elkészítéséhez.

A Dyson Supersonic hajszárítóhoz és az Airwrap hajformázóhoz hasonlóan a Dyson Corrale hajvasaló is intelligens hőfokszabályozó technológiával rendelkezik. Platina érzékelője másodpercenként 100-szor méri a hőmérsékletet, ezáltal megfelelő hőfokot biztosít a formázás során.

Így készíts elegáns hullámot!

Formázás előtt szárítsd meg a hajad, és ne feledd, mindig használj hővédő terméket!
Vékony tincsekkel dolgozz és a hajtőtől minél közelebb indítva csavard a tincs egy részét a hajvasaló lapjai közé, majd így vezesd végig a készüléket a hajadon. Amikor elkészültél, egy bontófésű segítségével fésüld át a hajad, és ujjaiddal dolgozd őket egységes nagy hullámokká.

Laza hullámok? Természetesen!

Az elegáns hullámhoz hasonlóan itt is száraz hajon és vékony tincsekkel dolgozz és ne feledkezz meg a hővédő használatáról sem.
A hajtőnél kezdve a hajvasalót először 90°-kal befelé kezdd el húzni a tincsen, majd egy határozott mozdulattal fordítsd 90°-kal kifelé, majd így vezesd egy újabb szakaszon a hajvasalót. Ezt felváltva ismételd, míg a tincs végére érsz. Fontos, hogy irányváltásnál gyors és határozott mozdulattal dolgozz. Ez biztosítja a természetes hatást, így elkerülheted, hogy megtörjön a hullám és szögletes legyen a formája.
Ha elkészültél, egy gyengéd mozdulattal rázd össze a tincseket, vagy gyengéden morzsold szét őket a még természetesebb eredményért!

A hajvasaló a dyson.hu weboldalon érhető el.

dyson hajvasaló

Még több
Divat