Frissítsd fel a ruhatáradat stílusos darabokkal

Mi sem lehet jobb annál, mint hogy úgy kezdjük az őszt, hogy megújítjuk a ruhatárunkat.

2020.09.04. 17:32

„Mi a hétköznapi viselet?” – remek kérdés. Ha van dress code egy eseményre, abban biztos lehetsz, hogy oda nem hétköznapi öltözetben kell megjelenni és meg kell felelni bizonyos elvárásoknak. De amikor a női hétköznapi viseletről (casual) van szó, rengeteg lehetőség van az informális öltözetre, ami még is megfelelő lehet a legtöbb informális eseményre. A blézerek mindenütt jelen vannak az utcai stílusban, ezért tökéletes választás, hogy feldobd a hétköznapi ruháidat. A sportcipők a leghétköznapibb darabok és még is összekombinálva a megfelelő inggel, blúzzal vagy nadrággal akár business casual vagy smart casual öltözetként is elfogadható; nyilvánvaló, hogy ezért a jól megválasztott sportcipő a ruhatárunk kulcsfontosságú darabja lesz.

Mi sem lehet jobb annál, mint hogy úgy kezdjük az őszt, hogy megújítjuk a ruhatárunkat. Trendi sportcipők, blézerek és divatos kiegészítők, pár tipp, hogy mindig tudd, mivel lehet feldobni a megjelenésedet.

 

Mintás blúz

Feldobhatod a hétköznapi öltözetedet merész, mintás blúzzal.

 

Divatos sportcipő

A jól kiválasztott cipő minden öltözetet stílusossá tehet.

 

Színes kardigán

Katie Holmesnak is köszönhető, hogy a kardigánok visszatértek és új, szexi kinézetük van. Válassz színes kardigánt és ne vegyél alá semmit!

 

Elegáns öv

Egy túlságosan laza öltözeten segíthet egy megfelelően megválasztott öv.

 

Szatén szoknya

Már néhány szezon óta itt van a szatén szoknya, de briliáns darab, hogy hozzáadjuk a ruhatárunkhoz. Szinte mindenhez lehet viselni: pulóver, bakancs, blúz, ing, blézer – igazán csodás.

 

Napszemüveg

A megfelelő napszemüveg a casual megjelenés alapdarabja lehet.

 

Farmer

A farmer szinte egy vallás. Kinek nincs egy pár a szekrényben? De figyelj oda, hogy ne csak jó legyen az alakodra hanem a szezonhoz is passzoljon, hogy sikkes legyél.

 

Táska

A hétköznapi viselthez és akár egy hétköznapi alkalomhoz is jár egy odaillő táska.

 

Laza ruha

Ez az a ruha, amelyiknek nincs derékvonala, sok anyagból van de eléggé divatos, hogy ne nézzen ki hálóingnek.

casual divat hétköznapi öltözet ősz ruhatár

Még több
Divat