Teljesítmény és stílus: íme a mobil, ami egyben divatkiegészítő is (X)

2020.08.24. 09:11

Számos példa bizonyította már, hogy egy apró részlet vagy egy egyedi kiegészítő mennyire megváltoztathatja a megjelenésünket. Egy kendő a hajban, egy karakteres táska vagy egy látványos fülbevaló mind-mind teljesen új hangulatot adhat egy hétköznapi szettnek.

Kevés szó esik viszont azokról a kütyükről, amiket állandóan magunknál tartunk. Ilyen például az okostelefonunk, ami szinte folyamatosan a kezünkben van.

A mobilok ma már valódi divatkellékké váltak: az önkifejezés eszközévé, amely sokat elárul a személyiségünkről, gondolkodásunkról.

Erre gondolt az LG is, amikor megtervezte eddigi legszebb telefonját, a VELVET-et, ami különlegesen szép hátlapjával és formavilágával nem csak hasznos társ a mindennapokban, de igazi divatkiegészítőként minden nap méltó része lehet a megjelenésünknek.

 

A telefon nem csak mutatós, de okos is: 48MP-es ultranagy felbontású kamerájával részletgazdag fotókat készíthetünk még mozgás vagy kedvezőtlen fényviszonyok mellett is, az audiofunkciók pedig a legkomolyabb zenekedvelőket sem hagyják cserben.

 

https://www.lg.com/hu/lg-magazine/lg-velvet

 

modell fotó: Palkovics Zóra

LG LG Velvet mobil mobil stílus

Még több
Divat