Mindig öltözz ki, avagy konferenciahívás Kate Middleton módra

Egy hercegné a karanténban is hercegné!

2020.05.14. 13:22

Mindenfajta biztonsági aggály dacára még maga a Királyi Család is a Zoomot használja a karantén ideje alatt arra, hogy konferenciahívásokat kezdeményezzen, vagy vegyen részt bennük. A legtöbb emberrel ellentétben, akik jellemzően egy pólóban és/vagy egy kényelmes pulóverben beszélgetnek a kanapéjukról, Kate Middleton ezekhez a hívásokhoz is hercegnéhez méltó öltözetet visel. Cambridge hercegnéje számtalan Zoom hívásban és interjúban vett részt az elmúlt hetekben, melyek egy részét az Instagramján is megosztotta. Ebből lehet látni, hogy a hercegné még a karantén ideje alatt is ugyanúgy ad az öltözködésére, mint tenné azt más időkben.

Kate debütáló Zoom outfitje: a mustárszínű Zara pulóver

A hercegné visszafogja magát, pontosabban öltözködését, amikor gyerekekkel, vagy az ő tanáraival beszél. A mustársárga Zara pulóver mellé Catherine Zoraida arany levél fülbevalókat vett fel, utóbbi 200 dollár körüli összegért vásárolható meg.

Kate tengerész-hatású konferencia megjelenése

Kate második videókonferencia-szettje a BBC-nek adott interjúban debütált. A kék-fekete csíkos pulóver egy kis tengerész hangulatot csempészett a karanténinterjúba. A hercegné legutóbb májusban viselte ezt a pulóvert, amikor a King’s Cup Regattát látogatta meg.

Kate két kék viselete

Kate magánbeszélgetéseket folytatott egészségügyi dolgozókkal, szülőkkel és különféle iparágak szakértőivel arról, milyen nem megszokott kihívásokkal kell szembenéznie az új, illetve leendő anyukáknak. Ezeken a Zoom hívásokon Kate kétfajta kék szettet viselt: az egyik egy Tabitha Webb pulóver volt, a másik pedig egy virágos ruha volt a Bodentől.

Kate sárga ITV interjú ruhája

Kate egy második interjúban, amiben bemutatta a védnöksége alatt létrejött Hold Still fotókiállítást, egy sárga virágos RAEY ruhát viselt.

Kate piros ruhája a veteránokkal való konferenciahíváshoz

Kate vörös ruhába öltözött Az Európai Győzelem napja alkalmából, amikor is a második világháborút megjárt veteránokkal együtt ünnepeltek virtuálisan. A hercegné előtte Wimbledonban viselte ugyanezt az LK Bennett ruhát még 2015-ben.

Kate fekete-fehér pöttyös kék ruhája az Ápolók Világnapján

A hercegné visszatért a kékhez az Ápolók Világnapján. Kate személyesen is megköszönte hősies helytállásukat, különös tekintettel a koronavírus-járvány okozta helyzetben. A hercegné először 2016 szeptemberében viselte ezt az Altuzarra ruhát.

Kate Middleton királyi család

Még több
Divat