A legújabb trend, amit te is két másodperc alatt magadra vehetsz

Rihhanától kezdve a Hadid lányokon keresztül az egész divatvilág megőrül érte.

A legújabb trend, amit te is két másodperc alatt magadra vehetsz
2020.02.21. 16:24

Tan France, a Netflix “Queer Eye” című műsorának sztárja arról híres, hogy átalakítja az emberek külsejét, ruhatárát szerte a világban, egyetlen apró trükkel: a ‘French Tuck’ nevezetű hajtogatással.

Francia mi?

Azok, akik nézték a reality műsort, jól tudják, hogy miről van szó, a French tuck azt jelenti, amikor a felsőnket csak elől tűrjük be, míg a derekunk többi részén kiengedve hagyjuk.

Ennek a módszernek létrejött egy új változata, amit a párizsi divatbemutatókon láthattunk sztárokon: a Paris Pull

View this post on Instagram

Liu Wen, Paris @liuwenlw

A post shared by Tommy Ton (@tommyton) on

A Paris Pull éppoly egyszerű, mint a ruha betűrés, nagyjából két másodpercet vesz igénybe a végrehajtása, de sokkal kifinomultabbnak tűnik tőle a megjelenésünk.

Szóval, mit jelent pontosan ez a kifejezés?

A trükk tartalmaz egy övet, amit a blézeren húzunk meg (jó szorosan), ahogy Rihannától kezdve a Hadid lányokon át mindenkin láthattuk az elmúlt hónapokban.

Még csak pár napja tart a New York-i divathét, de máris rengeteg outfitet látni, ami ennek a trendnek hódol, emellett több kifutón, például a Monse vagy a Brock Collection bemutatóin is megjelent.

View this post on Instagram

Lucy, Jessica and Amy, New York

A post shared by Tommy Ton (@tommyton) on

Szó szerint két másodperc elegendő, hogy létrehozd ezt a lookot, ami azt jelenti, hogy még akkor is, hogy ha 10 perccel tovább alszol, tökéletesen fogsz kinézni.

blézer divat öv Rihanna trend

Még több
Divat