Megújul a Fjällräven ikonikus hátizsákja

Nem csak új darabokkal bővül a termékcsalád, az eddigi klasszikus hátizsák vadiúj színvariációkban lesz elérhető.

Megújul a Fjällräven ikonikus hátizsákja
2019.12.09. 13:03

Åke Nordin 1978-ban az első Kånken megalkotásával egy olyan iskolatáskát készített a svéd diákok számára, amely enyhíteni tudta a tankönyvek cipelése nyomán kialakult derék- és hátfájdalmakat. Ezek a hátizsákok azóta a világ számos országában, széles körben elterjedtek és közkedveltté váltak, hiszen praktikus kialakításuk miatt a városban töltött hétköznapokban és a természetben tett kalandokhoz is alkalmas kiegészítők. Az ikonikus formatervezés ellenére néha nem árt az újítás, így 2020-ban a Fjällräven két új Kånken termékkel bővíti palettáját.

A Kånken Totepack egy olyan válltáska, amely speciális kialakításának köszönhetően, igazából két táska is egyben – hordhatjuk a vállon, mikor épp a városban sétálunk, vagy pedig hátizsákként, ha éppen biciklire pattannánk, és nagyobb mozgásszabadságra lenne szükségünk. Amennyire csak lehet, hasonlít az eredeti Kånken hátitáskára, és ugyanúgy megtalálható benne a praktikus üléspárna a spontán kirándulások pihenőihez, valamint a 13 hüvelykes laptopok számára kialakított biztonságos rekesz, így azt sem kell otthon hagynunk, ha szükségünk lenne rá. 

Ki ne emlékezne azokra az időkre, amikor az övtáska az egyik legdivatosabb kiegészítőnek számított? A Fjällräven 2020-ban ismét divatba hozza ezt a praktikus viseletet, és népszerű termékcsaládját kiegészíti a Kånken Hip Pack övtáskával. Egy ilyen kiegészítő segíthet, hogy az igazán fontos holmik mindig a kezünk ügyében legyenek. A Kånken övtáskán három fő zseb van: egy elől, egy hátul és egy nagyobb cipzáras zseb középen, melyet belül még egy plusz zsebbel is elláttak. A táska az eredeti Fjällräven Kånken anyagából készült, és az ikonikus logó is helyett kapott az elején. A legújabb terméktípusok mellett a klasszikus Kånken hátizsákokból is új színváltozatok kerülnek a boltok polcaira.

A Fjällrävenről

1960-ban Åke Nordin alapította meg a Fjällräven céget jelenlegi székhelyén, az észak-svédországi Örnsköldsvikben. Jelenleg a vállalat időtálló, sokoldalú és tartós felszerelései a világ több mint 30 országában elérhetőek. A Fjällräven kínálatában férfi és női outdoor ruházat és kiegészítők, hátizsákok, sátrak és hálózsákok egyaránt megtalálhatóak. A Fjällräven számára kiemelten fontos, hogy az embereket, az állatokat és a természetet egyaránt tiszteletben tartó, felelős vállalatként működjön, és mind több érdeklődő figyelmét felkeltse a túrázás szépségeire. A cég két népszerű outdoor kezdeményezést hívott életre, a Fjällräven Classic-ot és a Fjällräven Polar-t, mindkét túrán ezres nagyságrendben vesznek részt éves rendszerességgel.

divat fjallraven hátizsák kanken reklám

Még több
Divat