Az első képek a Prada és az Adidas szerelemgyerekeiről

A végeredmény két pár cipő, természetesen.

Az első képek a Prada és az Adidas szerelemgyerekeiről
2019.11.26. 13:58

A márka, amely mindenkinél jobban tudja, hogyan kell egy ütős kollaborációt létrehozni, nem más, mint az Adidas. Nem, most nem a kedvenc rappered, Kanye West kollabjáról beszélünk és nem is a sztársportolókra (David Beckham, James Harden) gondolunk. Ezúttal a legendás sportmárka beleveti magát a luxusdivat világába, ugyanis a következő nagy dobása a Pradával közös, különleges kollekciója lesz.

Az olasz luxusmárka Instagram posztban tette közzé a divatrajongók nagy örömére, hogy van valami a levegőben, vagyis inkább két Adidas cipősdoboz – az egyik fekete, míg a másik az eredeti kék színben – egy hatalmas Prada bevásárlótáskában. Sajnos a kollekcióról egyelőre nem árultak el további részleteket, így csak tippelni tudunk. A kép alapján arra következtethetünk, hogy nagy valószínűséggel két pár tornacipőt fognak majd piacra dobni.

A #Pradaforadidas kollaboráció lehetőségét már októberben megszellőztette a @pyleaks nevű felhasználó, aki azt írta, hogy a két márka hamarosan két pár cipőt fog bemutatni. A Twitter bejegyzés szerint a közös tervezés neve ‘Adidas Prada Sailing’ lesz és a termékek három különböző színben érhetők majd el: fehér, ezüst és piros árnyalatokban.

Ha designerekkel való együttműködésről van szó, az Adidas nem nevezhető amatőrnek. A sportmárka korábban olyan nagy nevekkel dolgozott együtt, mint Raf Simmons, aki újra tervezte az Adidas ikonikus Stan Smith cipőjét. A listán szerepel még Pharrell, Rick Owens, Alexander Wang és Stella McCartney is.

Frissítés: 

Az első darabokat már láthatjuk a Prada x Adidas kollekcióból. Az Adidas egyik klasszikus darabját, az Adidas Superstart tuningolta fel egy kicsit a Prada. A tiszta bőrből készült cipőnek megmaradt az ikonikus kagylós orr része, valamint a sportmárka védjegyének számító három csík. A lábbeli mindkét oldalán ott díszeleg a Prada felirat. A fotón a cipő mellett egy bowling táska is látható, ami szintén bőrből készült. Mindkét darab fehérben érhető el.

A kollekció iszonyatosan exkuúzív, összesen 700 darabból áll, amelynek mindegyikét egy saját sorszámmal látták el. December 4-től lesz kapható összesen 19 Prada üzletben, többek között Párizsban, Londonban, Pekingben, Los Angelesben és Tokióban. Online a Prada és az Adidas weboldalán érhetők majd el. A pontos árakról még mindig nincsen információnk.

Cikkünk folyamatosan frissül, érdemes visszalátogatnod az oldalra. 

adidas kollaboráció luxus prada

Még több
Divat