Beyoncé kitett magáért Az oroszlánkirály premierjén

Ez az év egyik legjobb vörös szőnyeges megjelenése. Mindannyian egyetértünk?

Beyoncé kitett magáért Az oroszlánkirály premierjén
2019.07.10. 18:34

Éppen most történt meg az év egyik legnagyobb divatpillanata (oké, Lady Gaga Met-gálás bevonulását után). A tegnapi Az oroszlánkirály világpremierén Beyoncé is megjelent. Az outfitje? Lélegzetelállító. Még szép, hogy az, hiszen ő Beyoncé. Egy lehengerlő Alexander McQueen ruhát választott, a vörös szőnyegen pedig lányával, Blue Ivy-val sétált végig. 

Az élőszereplős Disney filmben Beyoncé Nalának kölcsönzi hangját. A People magazin szerint az eredeti dalok mellett lesz egy teljesen új szám is, amit Beyoncé írt. „Szinkronizálás közben belemerült a munkálatokba, annak szellemében írt egy dalt a legendás Hans Zimmerrel karöltve.’ – mondta Jon Favreau, a film rendezője. A rajzfilm ikonikus „Can You Feel The Love Tonight“ című dala is felcsendül majd természetesen. 

Korábban a héten felkerült egy stábfotó az internetre, amin Beyoncé is rajta volt. Seth Rogan is megosztotta a fotót, azzal a képaláírással, hogy megtiszteltetés számára, hogy nem csak részt vehet egy ilyen klasszikus film készítésében, hanem még Beyoncéval is egy képen szerepelhet. 

Az Oroszlánkirály világpremiere Amerikában tegnap volt, de ez nem azt jelenti, hogy nem látjuk még Beyoncét szenzációs ruhakölteményekben, hiszen a világ számos táján lesznek még bemutatók, többek között Londonban, ahol a remények szerint Harry herceg és Meghan Markle is csatlakozni fog hozzájuk.

Az Entertainment Tonight szerint ez lesz Markle első vörös szőnyeges eseménye, mióta életet adott első babájának, Archie-nak. Az, hogy megjelennek majd a szombat esti premieren, még nem biztos, mivel Markle az utolsó pilanatban is lemondhatja az eseményt, hogy otthon legyen, fiával.

Olvasd el, hogyan találkozott Beyoncé a sussex-i herceggel és hercegnével Az oroszlánkirály európai premierjén!

beyoncé Disney nala oroszlánkirály

Még több
Divat