A pisztáciazöld az új rózsaszín?

Mindenkinek jól áll, miért ne viselnénk gyakrabban?

A pisztáciazöld az új rózsaszín?
2019.06.15. 14:39

A zöld új hulláma lassan kúszott be a köztudatba, először az Instagram feedemen vettem észre, hogy egyre több van belőle, de most már itt van, feltartóztathatatlanul: mindenki a zöldet akarja, a Shrek-zöldtől a Breki-zöldön át a fűzöldig és az avokádó zöldig – az influencerek, márkák és celebek egyszerűen nm tudnak betelni ezzel a színnel. Felejtsük el a milleniumi rózsaszínt, mert, úgy tűnik, a zöld mindenkinek  jól áll!

View this post on Instagram

green bean🌱

A post shared by alyssa coscarelli (@alyssainthecity) on

Ha téged is érdekel, hogyan építhetnéd be ezt a színt az életedbe, tekints először is Rihannára. Ő maga a modellje Shrek-zöld fehérneműjének.

Emellett, a pisztácia árnyalatok az egész divatipart átjárják, sok Instagramon felkapott tervezőnél láthatjuk, mint a Staud, és olyan kifutós óriásoknál is, mint a Jaquemus és Mara Hoffman. De a trend nem csupán a  ruhákra és kiegészítőkre korlátozódik. Hung Vanngo sminkmester Selena Gomezt csillogó zöld szemhéjfestékkel ékesítette, mi pedig sárgulunk az irigységtől!

View this post on Instagram

💚

A post shared by Hung Vanngo (@hungvanngo) on

A zöld olyan szín, amit túlságosan alábecsülünk és nem hordunk eleget, pedig ezek az árnyalatok meglepően kellemesek. Általában előnyösek és a legtöbb bőrszínhez passzolnak, úgyhogy nem csoda, ha mindenki vonzódik hozzájuk! Plusz, nagyon jól néz ki a sok zöld az Instagramon a tengerparti és kék eges képek között.

Egészségünkre!

Kermit The Frog GIF - Find & Share on GIPHY

2019 divat nyár Rihanna rózsaszín zöld

Még több
Divat