Taylor Swift újabban csupa pasztellben pompázik

Meg lehet unni ezeket az árnyalatokat egyáltalán?

2019.04.24. 14:15

Idén sem maradt el a TIME 100 Gála, ahol az év legbefolyásosabb embereit ünnepelték. A tegnap este New Yorkban zajló eseményen Taylor Swift volt a fellépő, aki már a koncert előtt Instagramon megmutatta, milyen ruhát fog viselni az eseményen. Ha arra tippelsz, hogy pasztellszínű estélyire esett a választása, akkor nagyon forró nyomon jársz – az elmúlt pár hétben az énekesnő Instagram oldala, egy új titkos projekt miatt pasztellszínekbe borult. Swift egy sápadt sárga és rózsaszín J. Mendel ruhában volt, amiben úgy fest, mint egy igazi Disney hercegnő. A ruha szabása ejtett vállú, hatalmas ujjakkal és földig érő szoknyával.

Mióta bejelentette, hogy új projekttel készül pénteken (feletehetőleg zenével) ez az első vörös szőnyeges eseménye. Az előző, iHeartRadio gáláján sokkal lazábbra vette a dress code-ot, akkor egy Rosa Bloom flitteres miniruhát választott.

Swift-et ezen a héten rengetegszer fotózták le. Tegnap kétszer is elkapták a paparazzók: egyszer, amikor elhagyta a lakását napközben, a második alkalom pedig, amikor megérkezett Gigi Hadid szülinapi bulijára. Mindkét alkalommal pasztellszíneket viselt.

Napközben Urban Outfitters nadrágot és Gucci cipőt vett fel.

Este pedig a Mango egyik kockás blézerét kombinálta egy Zimmermann ruhával.

gála j. mendel taylor swift time100

Még több
Divat