Most már hivatalos: 2019 Jennifer Lopez éve!

Az énekesnő kapja idén a divatszakma egyik legnagyobb elismerést jelentő díját.

Most már hivatalos: 2019 Jennifer Lopez éve!
2019.04.17. 16:20

A Meghan Markle effektus létezése előtt még mindenki Jennifer Lopezre akart hasonlítani. Ő az oka, amiért hatalmas napszemüvegeket hordtunk és iszonyatosan vágytunk egy Juicy Couture melegítőszettre (az I’m Real videóklipnek köszönhetően), de ki tudná elfelejteni az ikonikus zöld Versace ruhát, amiben a 2000-es VMA-n jelent meg? A CFDA biztosan nem, ezért idén Jennifer Lopez kapja a divatikon díjat, ami a divatvilág egyik legnagyobb elismerését jelenti. A díjat tavaly Naomi Campbell vette át, de Rihanna, Beyoncé és Lady Gaga is kaptak egy-egy szobrot, ami a divat iránti elkötelezettség jelképe.

“Jennifer Lopez stílusa merész, gátlásoktól mentes (igen, rád gondolunk, zöld Versace ruha) és emlékezetes. A divattervezők nagyon szeretik JLo-t öltöztetni, akár a színpadon, akár egy eseményen kell megjelennie.” – mondja Steven Kolb, a CFDA tanácsának elnöke.

Diane Von Fürstenberg is elárulta véleményét az énekes/színésznőről. “Jennifer Lopez az öltözködésén keresztül mutatja be, mi az önbizalom és erő. A designerek és a rajongók is izgatottak minden egyes ruhaválasztásával kapcsolatban.”

Ez az év jól indult Lopez számára, 2019 elején egy 10 perces fellépéssel emlékezett meg a Motown lemezkiadóról a Grammy-n. Legújabb filmje, az Álommeló pár hónapja került mozikba, aminek premiején egy hatalmas, pink Giambattista Valli estélyiben jelent meg. Nem utolsó sorban pedig, pár hete jegyezte el kedvese, az egykori baseball játékos, Alex Rodriguez.

Lopez jelenleg színésznő üzemmódban funkcionál, Cardi B és Lili Reinhart mellett ő a főszereplője a most készülő ‘Hustlers” című filmnek. J.Lo már most rengeteg sikert ért el, pedig még az év felén sem vagyunk túl!

CFDA divatikon Jennifer Lopez

Még több
Divat