Bódítóan szép: Rakott szoknyák fagylaltszínekben

Ezek ám a szép kilátások: úgy tűnik, végre az időjárásban is itt a stabil tavasz, és lassan elkezdhetjük hordani a vékonyabb szoknyákat is! Az utóbbi időben alapdarabbá vált az egyik örök kedvencünk, a középhosszú, azaz midi rakott szoknya.

Bódítóan szép: Rakott szoknyák fagylaltszínekben
2019.04.09. 09:48

Ezek a kifejezetten nőies szoknyák a 2019 tavaszi-nyári szezonban is itt lesznek velünk, és ami nagyon jó hír velük kapcsolatban, az az, hogy az olcsóbb változatok is nagyon jól mutatnak. Erről gondoskodik a kis redőkbe szedett anyag, ami járás közben csinosan fellibben és így minden lépésnél felhívja a figyelmet, milyen divatos is a viselője.

9995 Ft, Zara

Most tavasszal a trend különösen gyönyörű virágokat hoz: a fagyi színű rakott szoknyák a legjobb választásaink lehetnek, ha egy tökéletes szettet akarjuk összeállítani, stresszmentesen. A napok nem csak egyre melegebbek, hanem egyre hosszabbak is. A munkaidő lejárta után még beülünk valahova a barátnőkkel, elmegyünk moziba vagy épp egy kis piknikkel zárjuk az estét. A rakott szoknya mindegyikhez tökéletes választás!

11 995 Ft, H&M

A mentazöldtől az orgonán át az eperszínig vagy a finom fehértől a pasztellszürkéig az aktuális színpaletta egy szép tavaszi csokorra emlékeztet és azonnal jó hangulatba is hoz minket. Kevesebb pénzből is tudsz egy szép modellt venni a fast fashion boltokban, ha pedig telik rá, érdemes beruházni egy selyem anyagú luxus darabba. Nem nagyon tudsz mellélőni!

4980 euró, Dior

fagyiszínek fagylalt pasztell rakott szoknya tavasz

Még több
Divat