Megvan, ki veszi át Karl Lagerfeld helyét saját márkájánál

A következő három évben a márka kollekcióit Carine Roitfeld tervezi.

Megvan, ki veszi át Karl Lagerfeld helyét saját márkájánál
2019.04.03. 09:53

Eldőlt: Carine Roitfeld veszi át Karl Lagerfeld saját márkájának vezetését, miután a designer februárban elhunyt. Roitfeld lett a márka stílustanácsadója, három évig ő fog felelni a márka vizualitásáért.

Carine karrierje során szorosan Lagerfeld mellett dolgozott, beleértve egy közös könyv kiadását is (A kis fekete dzseki) vagy a H&M-el készült közös Karl Lagerfeld kollaborációt 2004-ben. A designer neve alatt futó márkának is besegített, gőzerővel dolgoztak az elmúlt hónapokban a ‘The Edit by Carine Roitfeld’ kollekción, amit szeptemberben mutatnak majd be.

“Hálás vagyok, amiért lehetőségem volt nem csak szakmai kapcsolatot, de egy mély barátságot is kialakítani Karllal. Mindig is legenda marad, aki újra definiálta a divat, fotózás és a hírnév fogalmait. Az én megtiszteltetésem, hogy tovább vigyem a vizuális látásmódját és ezeket meg is mutassam a következő három évben.”

Carine közvetlenül Hun Kim mellett fog dolgozni, aki a Lagerfeld márka design-jáért felel.

“Már így is nagyon erős a tervező csapat, amit Karl állított össze, Hun Kimmel az élen, aki közvetlenül Karl alatt dolgozott. Carine tehetségével és Kim látásmódjával egy olyan kollekciót fogunk létrehozni, amivel méltón ünnepelhetjük Karl emlékét.” -mondja Pier Paolo Right, a cég igazgatója.

Carine első kollekciója 2020-ban a tavaszi/nyári divathéten fog debütálni.

carine roitfeld divatház karl lagerfel karlxhm luxus márka

Még több
Divat