Megérkezett Rebecca, az egyedi olasz ékszermárka Magyarországra

Rebecca a stílusról, a divatról és a független női szépségről szól.

2019.03.20. 14:22

Az olasz dizájn és a legmagasabb minőségű anyagok ötvözésével az eredmény egy elbűvölő ékszermárkában ölt testet, amely magas színvonalú, de megfizethető életérzést kínál a hölgyeknek. A Fashionwatch büszkén mutatja be legújabb márkáját a nagyközönségnek.

Rebecca – Made in Italy

A Rebecca egy magas színvonalú ékszer márka, amelyet Toscana szívében, a Firenzei székhelyű Industrie Testi S.p.a. gyárt és forgalmaz. 2000-ben alapította Alessandro Testi, aki szerényebb anyagokat (például bronz és acél) ötvözött magas színvonalú kivitelezési technikákkal. Ez a kombináció és az eredeti ötletek azonnal népszerűvé és nemzetközi szinten is ismertté tette a márkát.

Made in Italy – divat, kreativitás, stílusérzék, szakértelem, ékszerművészet.

Szenvedélyes személyisége és a nagyon magas formatervezési tartalom emeli a Rebecca ékszereket stílusikonná, a kiegészítők divatjának tökéletes képviselőjévé. Alessandro Testi az első kollekciója óta képes kifejezni és megtervezni a valódi szépséget, ötvözve az új technológiákat az ősi aranyművesek művészeteivel. A Rebecca ékszereknek igazán különleges varázsuk van, amelyek érezhetőek szerte a világon.

Rebecca világszerte – Rómától Dubajig

A nemzetközi reklámkampányok, a magas színvonalú fotók és a profi modellek közreműködésével a márka jelenléte a médiában is figyelemre méltó, az olasz és a nemzetközi női divatmagazinok állandó szereplője. Az ékszermárka világszerte közel 2500 ékszer- illetve sajátmárkás üzletben van jelen, köztük Rómában, Firenzében, Dubaiban, Miamiban, valamint több mint 30 országban.

Divatos és egyedi kollekciók

A Rebecca ékszerek sajátossága, hogy nemcsak művészi színvonalon megkomponáltak, mindig az aktuális divathoz illeszkednek, és személyre szabottak is. Több kollekciót is jegyez a márka, köztük az egyik legnépszerűbb a My World, vagyis Én Világom fantázianévre hallgató kollekció, amely nevében hordozza különleges tulajdonságát. A betű charmok és medálok miatt egyedivé és személyre szólóvá tehető bármilyen nyaklánc vagy karkötő.

My Word – Amikor egy karkötő elmondja a történeted

Fejezd ki magad, viseld a missziódat, vállald a gondolataid bátran egy ékszerrel, amely ráadásul stílusos, divatos és minőségi. 

Elhiszed, hogy egy karkötő képes elmondani a történeted a külvilágnak? Hiszen azzal, hogy egy személyre szóló charmot, ikont, emblémát, szimbólumot, betűkombinációt viselsz rajta, sokatmondóan kommunikálsz. 

Ez egy olyan egyedülálló ékszer, amelyet te magad hívsz életre azáltal, hogy kiválasztod hozzá azokat a charmokat, amelyek leginkább kifejezik a szenvedélyedet, a szeretetedet, a személyiségedet, az ambícióid. Persze, nemcsak számodra tökéletes önkifejezési mód, de szeretteidnek is elmondhatsz egy személyes és feledhetetlen üzenetet általuk. A „My World” kollekcióban Rebecca az érzelmeket teszi főszereplővé.

A tekintetet vonzó bronz bevonat csodásan csillog a rozsdamentes acélékszeren, amelyet különleges és minőségi kiegészítők díszítenek. Köztük vannak Swarovski kristályok és Swarovski gyöngyök, hidrotermikus kövek és 100%-ban természetes és valódi bőr is. 

A fotókon is tökéletesen és ízlésesen fejezheted ki gondolataidat a My word ékszerekkel. Légy bátor és egyedi, fejezd ki magad Rebecca ékszerekkel!

 

 

design ékszer fashionwatch olasz rebecca

Még több
Divat